Van egy lány akivel beszélgetek itt már lassan egy hete. Szeret velem beszélgetni, én is vele. De nem tudtam rávenni eddig a kölcsönös képküldésre. Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 18:14
1/4 anonim válasza:
Tudod szerintem te is, hogy sok oka lehet, de akkor itt van hirtelen három: nem akar itt ismerkedni, elég a netes beszélgetés, vagy annyira jól elbeszélgettek, hogy fél, nem olyan képet lát majd, mint amilyet felépített magában és csalódik. A 3. a rengeteg lehetőség közül, hogy nem tartja elég szépnek magát például. Ha nem laktok messze egymástól, akkor próbálj meg egy közös találkozót megbeszélni képküldés helyett, ami igazából elég személytelen.
2/4 A kérdező kommentje:
Ismerkedési céllal beszélgetünk. A távolság leküzdhetőnek tűnik, legalábbis őt sem zavarja nagyon. Az a különös, hogy ő csak itt akar beszélgetni gyakorin. A találkozástól nem zárkózott el.
2015. jan. 22. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!