Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden klappol, akkor miért...

Minden klappol, akkor miért ne? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy közeli fiúbarátom ,akivel tulajdonképpen mindenről lehet beszélgetni !! (szó szerint a világ minden dolgáról)

Régóta ismerjük egymást és jókat hülyéskedünk együtt :D

Nincsenek azok a "többet látok benned ,mint barát" efektusok ,ahogy azt a legtöbb e,ber képzeli.

Egyszerűen csak kedvelem és ő is engem ,akkor nem látom okát ,hogy miért ne járhatnank !

És most kiméljenek a "tönkre megy a barátságotok" szövegek!!

Mert sztem mindketten vagyunk annyira épeszüek ,hogy ha még is elromolna valami ,akk egy jó viccként vagy hasonlóként fognánk fel :D

Ez persze amit a fentiekben taglaltam sok barátom újvéli ,hogy lehetetlen !!

Szerintetek??

2015. jan. 12. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, ha mindketten úgy gondoljátok, akkor érdemes belevágni, a legrosszabb ami történhet, hogy a végén esetleg összevesztek.
2015. jan. 12. 19:57
 2/5 anonim válasza:
Ha nincsenek "többet látok benned ,mint barát" dolog akkor miért akarsz vele járni? Az a szerelemröl szól nem barátságról. ha pedig kedveled , mondd meg neki és innentol menni fog magától
2015. jan. 12. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam a "többet látok benned ,mint barát" szöveggel ,hogy nem egyoldalú a kapcsolatunk ,hanem hasonló ,csak nem tudjuk ,hogy egyáltalán megpróbáljuk e vagy teljesen felesleges ...
2015. jan. 12. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez számodra el van döntve. Sok boldogságot a "járáshoz", ami ugyan az lesz, mint előtte, csak több kínos pillanat lesz.
2015. jan. 12. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi !! Erre voltam kiváncsi ,hogy mi lesz ,de örülök ,hogy így leegyszerűsítetted !! :)
2015. jan. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!