Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Feleségül vennétek azt a nőt akivel elvesztettétek a szüzességeteket? Nektek mi a fontosabb? 1 nő akivel tényleg minden klappol, vagy több szexuális tapasztalat?
Ha több éve tart a kapcsolat, szeretitek egymást, és úgy érzitek ő az igazi.
Vagy mindenképp hagynátok ezt a kapcsolatot, még akkor is ha boldogok vagytok, és lefeküdnétek más nőkkel is, aztán idősebb korotokban, 30-35 körül, elkezdenétek komoly kapcsolatban, házasságban gondolkodni?
A házasságnak nincs semmi akadálya. 25 évesek vagyunk, együtt élünk, dolgozunk. (5 éves kapcsolat)
Szerintem ilyenkor teljesen máshogy gondolkozik az ember,mint pl ahogy 5-10 év múlva fog gondolkozni..
Most azt érzi megtalálta az igazit...gyors Esküvő,gyerek(ek).....5 év múlva meg...de kár h nem éltem ki magam...vagy épp válás, vagy szerető...
Én megtettem és nem bántam meg. Mi hamar összeházasodtunk, nem vártunk több évet. Nem telt el még sok idő azóta, csak néhány év, de eléggé ismerem magam, és tudom, hogy nem kell másik nő, se most, se később, mert mellette megvan mindenem ami kell. Én 1 nővel élem ki magam, mert őt szeretem és kész.
Még előtte kiélhettem volna magam, de nem akartam érzelem nélkül belemenni semmibe. Én ilyen vagyok.
Én már nem vagyok szűz. Eddig egyetlen nővel feküdtem le. De ha megszeretnék egy nőt simán feleségül venném. :)
Csak sajnos az ilyen ragaszkodó férfiak nem kellenek egy nőnek sem. :)
A kérdező párja szerencsés, hogy értékeli azt, hogy ilyen ragaszkodó férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!