Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a 22 éves pasitokról, hogy még csak egy barátnője volt?
Én a barátommal amikor megismerkedtem, 22 éves volt ő, én meg 25 éves. És amikor már ismerkedésbe javába benne voltunk és már randizgattunk is, szóba kerültek az eddigi kapcsolataink, és ő mondta hogy neki még egy barátnője sem volt! Sőt még szűz volt!! Én akkor meglepődtem rajta teljesen ledöbbentem, mert nagyon normális srác, és még rosszul sem nézett ki. Viszont mesélt is az előző éveiről hogy próbálkozott, de kövérként senkinek sem kellett. És itt már elegendő választ kaptam, ez érthető volt, megváltozott, lefogyott, jól nézett ki és több önbizalma lett, tanult is az életbe, ezért döbbentem le rajta mert nem tudtam mi volt ennek az oka. Megmutatta ő milyen volt kövéren, és teljesen máshogy nézett ki. Arcra is sokat változott ám, persze még most így 2 év után is van rajta némi felesleg, de azóta szintén fogyott még agy 10 kilót na megpersze izmosodott is, mert együtt járunk edzeni, mivel én nagyon sportos lány vagyok. de a lényeg az hogy akkor én is elutasítottam volna. Persze volt bennem egy kis sajnálat érzés, mert nagyon megsajnáltam, mert eléggé szomorkás volt a kedve amikor nekem ezeket elmondta, nem erőltettem, de ő akarta elmondani, mert magától mondott el nekem mindent, meg persze társaságba sem nagyon járt. Nagyon durván elvolt hízva 175 cm magasságához képest volt vagy 140 kiló. És másfél év alatt lement 80 kilóra! Persze van rajta bőr felesleg ebből is látszik milyen volt na meg persze még egy pici zsír is volt rajta ami akkor fel is tűnt hogy mackósabb, de ahhoz képest amilyen volt, és amilyen lett, teljesen más volt az összkép.
Én persze senkit nem nézek le emiatt hogy valakinek csak 1 kapcsolata volt 22 éves koráig, vagy annyi sem, de ha megvan rá az oka az más. Neked több mint 3 éves kapcsolatod volt előtte, és ha igazán szeretted a lányt akkor nem könnyű továbblépned szakítás után. Akinek meg egyáltalán nem volt, annak más okai is lehettek ám.
Ok mindig van, de van aki csak kifogásokat keres, vagy tényleg egy lúzer ember aki a kutyának sem kell, vagy hasonló helyzetbe vannak mint a barátom, vagy egyszerűen az igazit keresik. Fene tudja, ok mindig van, de vannak szerencsétlenek is, akik menthetetlenek már, de ezek idővel úgy is kiderülnek.
Csak a hzugság fájdalmas, akinek nem volt még, ne hazudjon egyet, mert nem tudnám megbocsátani.
Esetedben inkább kisebbségi érzésem lenne, ha nekem veled ellentétben nem lett volna még senkim.
3,5 év után tapasztalatlannak nevezed magadat? :D
Idesüss: 22év / barátnők száma:0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!