Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha a pasitokról kiderülne, hogy évekkel ezelőtt - azaz még jóval előttetek - a pasitok egyetlen egy alkalommal pasival is lefeküdt, kíváncsiságból kipróbálta?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 07:22
2/11 anonim válasza:
nem zavarna....főleg ha ő volt a passzív fél
3/11 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Az már más kérdéseket vet fel, ha állandóan csinálja pasival is, mert akkor képtelen lesz monogám kapcsolatban élni egy nővel.
4/11 AndrejjaMarijann válasza:
Nem zavart,amikor kiderült.
Az már annál inkább,amikor kiderült,hogy nekem van egy kis okom aggódni,ha megyünk az utcán és jön egy helyes fiú.:D
Szakítottunk.
5/11 anonim válasza:
vicces de ugyan az volt a reakcióm mint az elsőnek :D
Egészségére.
6/11 anonim válasza:
Ez önmagában még nem baj, de ha végül úgy járnék, mint Judi A HIV hitvesben, levágnám neki.
7/11 anonim válasza:
Hát nem tudom mi ez a nagy "nyitottság" lányok,de én nem tudok így viszonyulni hozzá! Kicsit elfogna az undor. Semmi bajom a melegekkel,ne értsetek félre,de miután járt benne ...,utána ne érjen már hozzám...
8/11 A kérdező kommentje:
Ha mindenki meleg lenne, aki 1x kipróbálta a saját nemével, akkor a nők jelentős része leszbi lenne...
Gondolom arról azért másképp gondolkodsz...
Szerintem a kettőnek ugyanaz az elve, igaz az esztétikailag óriási a különbség a nők javára.
2013. aug. 24. 12:23
9/11 A kérdező kommentje:
Eddig egész korrektek a hozzászólások, még valaki? Lányok?
2013. szept. 3. 19:21
10/11 anonim válasza:
Azt csinálnám, amit egyébként is csinálni akartam volna.
Ha bi, az más tészta, de ha monogám, nem érdekel. Együtt nézzük a pasikat, ennyi :)
Ha meleg, akkor meg jobb esetben fel sem vetődik a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!