Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
Hali!
Hát az a gondom, hogy nem éppen a legjobban alakulnak a dolgaim (egyetemi vizsgák, barátnő stb..) és sok dologba belefogok,de ha nem jön hamar az általam elvárt eredmény akkor rájövök, hogy nem nekem való és feladom az adott dolgot...("kisebb dolgoknak" nyelvvizsga, jogsi nem is igazán örülök) /van egy csaj is most, tök jól elvagyunk stb, de neki barátja van...ezen jár a legtöbbet az agyam/ és valamiért mindig valamiben nagy sikert akarok elérni, nagy ember akarok lenni...miért van ez?
Normális válaszokat, köszönöm!
2015. jan. 24. 22:14
1/7 anonim válasza:
Gondolom nem kell megküzdeni/megdolgozni semmiért, ezért nem tudod értékelni. (nem bunkóságból írtam, hanem van ilyen)
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg már ki vagy éhezve egy kapcsolatra, és azzal próbálsz kitűnni a tömegből, azzal akarod észrevetetni magad ha nagyot alkothatsz. Ez azonban önámítás, hisz a nagy dolgokhoz idő kell. Ha elérsz egy nagy dolgot, de nincs mögötte munka, tapasztalat, szenvedés, akkor az igazán nem is a te eredményed. Így hiteltelenné válsz először mások, aztán önmagad szemében.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
Esetleg valami jótanácsotok van?
2015. jan. 24. 22:59
4/7 anonim válasza:
Igen, ha nem kívül, hanem belül próbálsz építkezni.
5/7 anonim válasza:
Tudom, hülyeségnek hangzik, de igazán csak azt tudod értékelni az életben, amiért megküzdesz. Minél nehezebb a cél elérése, annál értékesebb lesz a jutalom. Amint erre rájössz, a kitartásod is megedződik majd.
6/7 A kérdező kommentje:
igen csak szerintem nincs elég kitartásom se hozzá, mert a sok negatívum elveszi menet közben az erőt, arra hogy végigcsináljam..
2015. jan. 24. 23:16
7/7 anonim válasza:
Sok választásod nincs pedig. Az életben tényleg a lét a tét. A gyenge elbukik. Vagy dönthetsz úgy hogy megrázod magad, és szembenézel a feladataiddal, az életedért, a boldogságodért. De még így sem garantált a siker. Más lehetőséged viszont nincs. Max. ha kinyírod magad. Ez azonban nem javasolt alternatíva, mert nem old meg semmit, hanem egy újabb lavinát indít el, s akkor már a jelenlegivel összeadódva kell majd megfékezned hogy el ne sodorjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!