Az egyik haverom (velem egyidős) csalja az exével a baránőjét. Ez normális? 15/F
Nagyon sokáig együtt voltak, de amikor a csaj dobta, utána is még beszélgettek, sőt, egyszer lefeküdtek. Most már újra baránője van, és készüli megcsalni, de semmilyen bűntdatot nem érez. Szerintem ez ilyen korban nem teljesen normális dolog, de mivel ő az a tipikus "gazdag szülők gyereke" valahogy még érthető is, mert ők b szódnak el a leghamarabb.(őszintén egy darabig azt sem golndoltam volna róla, hogy már nem szűz, de nem ez a lényeg)
u.i.: normális válaszokat kérnék, mert eléggé tanácstalan vagyok
Ezen jót nevettem ¨nagyon sokáig voltak együtt¨ 15 évesen? Miért 12 évesen jöttek össze vagy mi? :D
Amugy meg ne törődj vele,én el sem hinném neki hogy ekkora nőcsábász a kisfiú lehet hogy csak kamuzott.
#1,2 nem akarom én lebuktatni,távol álljon tőlem. csak szimplán a véleményeteket akartam kikérni
#3 ő nekem biztos nem hazudna és 13 éves koruk körül
Ilyen idősen még szexelni sem kéne.....
15 évesen nagyon sokáig együtt voltak :D :D
Én csak annyit tennék hozzá, amikor én 14 éves 8.osztályos srác voltam,simán lefeküdtem volna pl,a 35-40 éves tanáraimmal,szexuálisan vonzódtam hozzájuk.Biztos jó lett volna nekik is,mármint a szex,csak az volt a baj,hogy mint most is akkor is,kisgyereknek tekintették az e korú embereket.
Agyban lehet,hogy még nem érett,de szexuálisan már igen,ez csak evolúció.(De jó lett volna ha ''elkap'' annak idején a Csilla néni......... hmmm) :-D
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!