Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ezért szemetek velem,...

Tényleg ezért szemetek velem, mert azt HISZIK, hogy roma vagyok, miközben nem is vagyok az?

Figyelt kérdés
Az átlagnál barnább a bőröm és ez elég ronda, de nem vagyok kreolbőrű. Sokan szemetek vele, a lányoknál sincs sikerem, de még a tanárok is úgy viselkednek velem, mint ahogyan a romákkal szokás. Most vagyok általános iskolás, később informatikai pályára készülök és félek ott is gondot fog ez jelenteni. Nem lehet a bőrt valamilyen diétával, vagy akármivel kicsit világosabbá tenni? És szerintetek lesz így valaha rendes életem?

2015. jan. 27. 16:41
 1/3 anonim válasza:
Ez nagyon rossz lehet, de azt kell mondanom, hogy próbálj meg nem foglalkozni vele. Senki nem nézhet le a külsőd miatt. Ha úgy érzed, hogy a tanárok a kinézeted miatt másképp kezelnek, mint másokat, azt jelezd a szüleid vagy az iskola vezetése felé! És igen, lesz rendes életed, amint olyan közegbe kerülsz (gimnázium, egyetem), ahol elég intelligensek az emberek ahhoz, hogy ez ne számítson. Addig pedig kitartás!
2015. jan. 27. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 27. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor sok-sok tanulás és egy értelmesebb közösségben nem lesznek ilyen gondok? Mindenesetre, ha lassan is, de igyekszek szépíteni magamon, hátha van néhány étel amit mellőzhetek.
2015. jan. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!