Azok az emberek, akik megállás nélkül gyűlölködnek (rasszizmus, homofóbia és hasonlók), azoknak nem baj, hogy a gyűlölet megmérgezi az életüket?
Szóval valakinek nem a gyűlölet mérgezi az életet, mondjuk homofóbia. Hanem az, hogy két másik azonos nemű ember szereti egymást?
Mindent meg lehet magyarázni, vagyis mindent ki lehet úgy forgatni, hogy nekünk legyen igazunk.
Igazad van. Ha valaki a gyűlöletet keresi, azt érzi meg mások mondanivalójából.
Sokan gyűlöletet úgy keltik, hogy a másikra kenik, hogy gyűlölködik, pedig az nem is. Sokszor kimondják, hogy valaki homophób vagy rasszista, miközben nem is az. Csak ezek nagy hangzatos szavak, amikkel el lehet terelni a témát egy különösen érzékeny pontra, vagy ellenszenvesség keltenek hamis állásfoglalással, vagy ál-naív kérdésekkel.
Az emberek egymásnak ugrasztása nagyon keményen benne van a magyar közéletben. Politikusok, média sztárok semmi kooperatív példát nem mutatnak, csak gyűlölködnek. Ha az egyik oldal azt mondja süt a nap, a másik oldal azt mondja, hogy hazudsz, hiszen fent van a hold. De az igazság, amit senki sem mond ki a kettő egyszerre is előfordulhat.
Az is igaz, hogy mindenki túlságosan érzékeny. A környéken semmit ne lehet mondani a bizonyos viselkedései formákról, mert gyűlölködőnek fognak mondani.
Ha van gyomrod nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=zTwQRV8K3GU&t=30m55s
Pont ma mentem felmentem a oldalra, hogy megtudjam, miként viselik a kipát, és az első bekezdés után kilőttem az oldalt, mert tele volt saját maguk ellen gerjesztett gyűlölettel és semmi fontos infót nem tartalmazott. Kifejezetten troll írás volt.
#7: "Szóval valakinek nem a gyűlölet mérgezi az életet, mondjuk homofóbia. Hanem az, hogy két másik azonos nemű ember szereti egymást?"
Nem. Az kb senkit nem zavar, hogy szeretik egymást. De az már igen, hogy színes tollakkal a segg.kben parádéznak végig a körúton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!