A magyar emberek többsége elfogadna-e egy olyan fasiszta-jellegű ideológiát, ami . (lásd kifejtés)?
Én mindenképpen. Jobb, mint a semmi.
A b*zikkal kapcsolatban meg be kéne tartani az ésszerűség határait. Amíg nem akarnak 3. nemet maguknak az igazolványokra, meg terjeszteni a b*zisságot, meg gyereket örökbefogadni, házasodni, addig ok.
1-es:
Sztem a probléma abból fakad, hogy a melegeknek saját szubkultúrájuk van(saját szimbólumok, meg felvonulások). Ha ezt le tudnánk bontani, őket pedig be tudnánk valahogy olvasztani az általános magyar kultúrába/öntudatba, akkor biztosan nem lenne velük sok probléma. Én úgy vagyok vele, hogy amíg valaki az ország/nemzet javára cselekszik/dolgoz és nem okoz társadalmi feszültséget, addig teljesen mindegy, hogy milyen a szexualitása.
2-es:
Igen, eléggé hasonlítana a kezdeti falangizmusra. A Franco-diktatúra alatti verzió sztem viszont már túl konzervatív és merev lenne.
3-as:
A fasizmus nem elavult a kommunizmussal ellentétben. A fasiszta államok csak a II. vh. miatt dőltek be, nem pedig azért mert alapból hülyeségek lennének. Spanyolország nem számít mert az gyakorlatilag a kat. egyház és a hadsereg konzervatív diktatúrája volt fasiszta (falangista) színekbe öltöztetve, nem pedig valódi fasizmus.
Én támogatnék egy laza , puha pártállamot.
De, kell egy cél.
Mivel nekem az egyik nagy szenvedélyem az innováció ,technológia , ezt tűzném ki célul.
Az ideológia főleg jobboldali lenne, de nem az a fajta amely a vallást erőlteti.
Ezzel Magyarország sokat adhatna a világnak.
A demokráciával az a bajom, hogy nagyon lassú, 4 év nagyon rövid, lehetetlen érdemi változtatásokat csinálni ennyi idő alatt.
Az én diktatúrámban nem lenne a vezérnek korlátlan hatalma , lenne tanács , alsó-felső ház...stb, de pártállam lenne.
A politikát pedig kioperálnám az emberek mindennapjaiból.
A magyarok többsége talán elfogadná, de a jelenlegi Európa biztosan nem.
Szankciókkal sújtanák az országot, ezért az emberek kihátrálnának mögüle és megdőlne az egész.
6-os:
Sok mindennel egyetértek amit mondasz. Sztem is kéne egy olyan magyarországi jobboldali párt, ami nem vallás-mániás.
7-es:
Igen, ez egy fontos probléma lenne. A kérdés az, hogy el tudnánk-e fogadtatni a külfölddel is egy olyan fasiszta rendszert, ami nem rasszista/anti-szemita/homofób (ezek a leggyakoribb kritikák a fasizmussal szemben)?
9-es:
Ha a 10. nem követett el semmilyen bizonyítható büntettet, akkor nem látom, hogy miért kéne vele foglalkozni. A másik 9 viszont meg lenne büntetve súlyosan és maradandóan, ha bizonyítottan bűnözők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!