A magyar emberek többsége elfogadna-e egy olyan fasiszta-jellegű ideológiát, ami . (lásd kifejtés)?
kedves kérdező!
ez most is így van, most is törvénytelen a hűtlen kezelés, illetve most is csak annyi szociális szolgáltatásban részesülhet valaki, amire jogosult
És azt ki mondaná meg, hogy ki számít "parazita életmódot folytató ember"-nek?
"Egyébként pedig mentes a rasszista/anti-szemita/homofób gondolatoktól. "
De azért a melegeket elítéled. Érdekes.
Én semmiféle "fasiszta-jellegű ideológiát" nem támogatnék soha!
Kedves 17-es:
Én nem a melegeket ítélem el, hanem az LGBT-szubkultúrát. Miért olyan nehéz ezt felfogni? Hiszem, hogy homoszexuális egyén is hasznos tagja lehetne a társadalomnak. A probléma ott kezdődik, hogy a jelenleg Mo-n és más nyugati országokban kialakult/elterjedt homoszexuális "alkultúra" túlságosan botrány-párti és társadalmi feszültséget keltő, ezáltal nagyobb kárára van a melegeknek mint hasznára. Én ehelyett a csöndes integráció híve vagyok: a meleg embereket beépítjük a társadalomba és hétköznapi, normális jelenséggé tesszük őket. De ezt nem tudjuk megtenni, addig amíg a homoszexuálisok egy jelentős aránya botrányokat kavar és heccből hergeli a konzervatívabb embereket. A jelenlegi meleg szubkultúra ugyanis ezt szorgalmazza.
"De ezt nem tudjuk megtenni, addig amíg a homoszexuálisok egy jelentős aránya botrányokat kavar és heccből hergeli a konzervatívabb embereket."
Hergelni is csak azokat lehet, akik hagyják magukat. És azért mondják egyesek, hogy ez botrány, mert nem tudják elfogadni, hogy ez van és kész. Én például nem foglalkozok velük és nem zavar, hogy mit csinálnak. Békésen megélünk egymás mellett és nem akarom őket sehová beilleszteni. Ők így képezik a társadalom tagjait. Lehet, hogy nem is kellene velük annyira foglalkozni, hiszen jelenleg pont azzal irányítják saját magukra a figyelmet, hogy bizonyos embereket felbosszantanak és botrány van. Tudják, hogy akkor tényleg az egész ország rájuk figyel. Békén kell hagyni őket és kész, megoldódik utána magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!