A kormány miért nem teszi közzé a kettős állampolgárságú képviselők listáját?
"Ha ilyen biztosak ebben , nem lenne mit titkolni...."
Van kb. 2 izraeli állampolgársággal is rendelkező MSZP-s. Ők most annyi vizet nem zavarnak, szerintem. Felőlem lehet valaki szudáni állampolgár is, engem nem érdekel. A kisember soha nem tudja érdemben írányítani a politikát, nem kell vele foglalkozni. Amióta nem politizálok annyira, nem húzom fel magam mindenen, egyszerűen dolgozom, és élek.
Vannak kettős állampolgárok.
Egy régebbi interjúban, Gyurcsány többet is mondott, de állítása szerint egy izraeli sincs.
Viszont, amerikai-magyar kettős az van.
Engem érdekelne, hogy ki milyen állampolgárságú, függetlenül a Jobbiktól, vagy bárki-bármi mástól.
Azt meg érdekesnek tartom, hogy vannak országok, ahol házat nem vehetsz és nem szerezhetsz állampolgárságot, ha más nemzet állampolgárságával rendelkezel, itt meg bent paroláznak a parlamentben... Akkor is, ha csak pár emberről van szó.
Meg egyébként az is furcsa, hogy egyből elkezdtek vernyogni, amikor valaki erre rákérdezett. Miért?
"Nem a Szudáni elnök mondta , hogy felvásárolják Magyarországot , hanem az izraeli államfő."
Csak evvel tudtok jönni mindig! Mindössze annyit fejtett ki, hogy Izraelnek annyi a pénze, hogy meg tudnák venni Magyarországot, Lengyelországot, stb. Ennek semmi köze a felvásárláshoz, csak ti szélsőjobbosok próbáljátok belemagyarázni. Magyarország egy kis porszem, ha eltűnne, senkinek nem tűnne fel, világpolitikai jelentőségünk egyenlő a 0-val! Szélsőjobbosok szeretik azt hinni hogy mi, magyarok vagyunk a világ közepe, mindenki minket irigyel, de ez messze nincs így. Ha Izraelnek valóban kellene Magyarország, könnyedén elintézhetne bennünket katonailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!