A kormány miért nem teszi közzé a kettős állampolgárságú képviselők listáját?
Figyelt kérdés
Jóri András volt adatvédelmi biztos szerint az országgyűlési képviselők kettős állampolgársága olyan nyilvános adat, melyet a közvélemény bármikor számon kérhet.Ha ezt az állítást Péterfalvi Attila (a nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatóságának az elnöke) is igazolja, fennáll a kérdés , hogy ezeket az adatokat miért nem tette hozzáférhetővé a kormány?2013. aug. 20. 20:44
11/13 anonim válasza:
# 9:
Nem vagyok agyatlan szélsőjobbos, de szerintem a Peresz beszédben nem volt feltételes mód. Ő konkrétan kijelentette és büszke volt arra, hogy úgymond felvásárolják ezeket a Közép-Európai országokat. Szerintem valamilyen szinten jogos a felháborodás és én csak azt nem értem, hogy miért nem volt nagyobb mértékű?
12/13 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok teljes mértékben szélsőjobboldali , de ez felvet néhány kellemetlen kérdést.
2013. aug. 21. 12:32
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A kérdésedre a válasz: Azért mert a kormány független a képviselőktől. Ezt a parlamentnek kellene nyilvánosságra hozni. Csak akkor kiderülne, hogy hány MSZP-s kettős állampolgár és akkor ugye már mindjárt más színben tűnik fel a 23 millió románnal történő riogatás, meg az állampolgárságról szóló népszavazás ellenkampánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!