Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?
"miért gáz,ha csak 30 éves koráig jut el oda hogy önnálló élete legyen."
Mert akkor az addigi életének egy jelentős részét a lébecolás tette ki, meg a dolce vita. 25 éves korra bármilyen egyetemmel végezni lehet. Egyetemre meg az ember azért (is) jár, hogy normális keresete legyen. Aki pedig nem megy egyetemre annak bő tíz éve van. És ezt ugye szorozni kell kettővel, mert két ember kell egy család alapításához.
mondom, hogy a 65%os el van szállva....a jelek szerint él a jóban,nyugodtan, szülőkkel, jólétben, és el se tudja képzelni, hogy nem mindenkinek adatik ez meg.
egyetem: mondom, hogy egyetlen évet hagytm ki, évvesztes voltam, (szeptemberi), tehát már az általános iskolát is majdnem hétévesen kezdtem (két hét kellett a hetedik szülinaphoz, akkoriban szeptember elsejéig be kellett tölteni a hatodik életévedet, mire mehettél elsőbe, én meg szept közepén születtem, tehát csúsztam egy évet, így majdnem hét voltam, mikor elsőbe mentem). ez azt jelenti, hogy majdnem 19 voltam, mikor érettségiztem, egy évet kihagytam, tehát húsz évesen kezdtem az egyetemet. közben meg nem halasztottam semmit. öt év egyetem, 25 voltam (majdnem) mire végeztem.
mi ebben a fura, és érthetetlen? az egy év alatt dolgoztam három műszakban,és jártam előkészítőre, tényleg tök nagy lébecolás...
de vannak, akik több évet hagytak ki, tudod, én nem mostanában végeztem az egyetemmel, hanem 95-2000ben jártam, amikor még nem vettek fel boldog-boldogtalant. nekünk még sokszoros túljelentkezés volt (a középiskolákba is), nem úgy, mint most.
s képzeld, nem mindenkit tudnak támogatni se, mondom, hogy te nem látsz ki a jólétből, mert a popód alatt van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!