Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most olvastam, hogy aki 30on...

Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok.

2014. dec. 9. 18:13
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő,miért gáz,ha csak 30 éves koráig jut el oda hogy önnálló élete legyen.Én huszonéveim elején járok de nem nézem le azokat akiknek mondjuk harminc éves korukra vagy utána lett önnálló életük.És igen nem egészséges ha többgeneráció együttlakik.
2014. dec. 12. 23:14
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

"miért gáz,ha csak 30 éves koráig jut el oda hogy önnálló élete legyen."

Mert akkor az addigi életének egy jelentős részét a lébecolás tette ki, meg a dolce vita. 25 éves korra bármilyen egyetemmel végezni lehet. Egyetemre meg az ember azért (is) jár, hogy normális keresete legyen. Aki pedig nem megy egyetemre annak bő tíz éve van. És ezt ugye szorozni kell kettővel, mert két ember kell egy család alapításához.

2014. dec. 12. 23:20
 43/46 A kérdező kommentje:
Ismerösőm olyan helyen dolgozik diplomával,ahol nem veszik figyelembe,mondván arra a pozicióra nem kell diploma.Nem minden a diploma.Anélkül is lehet jól keresni.Bàr tisztességes munkával,semerre sem jut az ember,csak dolgozik.Külföld a megoldás.Mint mondtam ne általánosits,nővéremnek pl nem lehet gyereke természetes úton,most derült ki.Tehát nem szabad kijelenteni kategorikusan hogy akkor dolce vita.Manapság elöször megteremtik az alapot a gyerekhez,s nem szülünk a családi házba,mondván majd segítenek a szülők.Hanem alapot teremtünk,hogy külön lakhassunk,s emiatt kitolódhat jó pár évre a gyerekvállalás.Főleg ha a szüleim nem engedhetik meg maguknak ,van ahol csak anya van,s tőle igazan nem várható el hogy a gyereke alá toljon egy lakast,igy ha hiszed ha nem sokan egyedül oldják meg,évek alatt megteremtik az alapot a gyerekvállaláshoz.S emiatt kitolódik a szülő nők kora.A semmibe nem fog szülni,vagy végig a szüleik segitségére hagyatkozni.A szülőkkel élni amugy sem egészseges.
2014. dec. 13. 09:01
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

mondom, hogy a 65%os el van szállva....a jelek szerint él a jóban,nyugodtan, szülőkkel, jólétben, és el se tudja képzelni, hogy nem mindenkinek adatik ez meg.

egyetem: mondom, hogy egyetlen évet hagytm ki, évvesztes voltam, (szeptemberi), tehát már az általános iskolát is majdnem hétévesen kezdtem (két hét kellett a hetedik szülinaphoz, akkoriban szeptember elsejéig be kellett tölteni a hatodik életévedet, mire mehettél elsőbe, én meg szept közepén születtem, tehát csúsztam egy évet, így majdnem hét voltam, mikor elsőbe mentem). ez azt jelenti, hogy majdnem 19 voltam, mikor érettségiztem, egy évet kihagytam, tehát húsz évesen kezdtem az egyetemet. közben meg nem halasztottam semmit. öt év egyetem, 25 voltam (majdnem) mire végeztem.

mi ebben a fura, és érthetetlen? az egy év alatt dolgoztam három műszakban,és jártam előkészítőre, tényleg tök nagy lébecolás...

de vannak, akik több évet hagytak ki, tudod, én nem mostanában végeztem az egyetemmel, hanem 95-2000ben jártam, amikor még nem vettek fel boldog-boldogtalant. nekünk még sokszoros túljelentkezés volt (a középiskolákba is), nem úgy, mint most.

s képzeld, nem mindenkit tudnak támogatni se, mondom, hogy te nem látsz ki a jólétből, mert a popód alatt van minden.

2014. dec. 13. 18:33
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg, mi számít önállónak? mert ha saját lakás, hát...nem egy embert ismerek, akinek 30 felül sincs lakása, albérletben él. nem mindenkinek tolják a feneke alá.
2014. dec. 13. 18:34
 46/46 A kérdező kommentje:
Akinek mindent a popója alá tolnak az el sem tudja képzelni hogy más nem engedhet meg magának dolgokat.Megszokta a jólétet.Van egy ismerősöm aki a 300 ezres fizura azt mondja abból nyomorogni lehet.
2014. dec. 13. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!