Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most olvastam, hogy aki 30on...

Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok.

2014. dec. 9. 18:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem egy harminc feletti nő már alkalmatlan a családalapításra. Az meg, hogy mennyinek néz ki nem számít, az időt nem lehet becsapni.
2014. dec. 9. 21:25
 12/46 A kérdező kommentje:
Hát nem sokan tehetik meg hogy harminc eves kor előtt alapitsanak családot.Kifejtenéd hogy miért is alkalmatlan?Az anyagiak nagyon sokat számítanak.Amúgy meg van olyan aki akkor válik eretté a gyerekre,és se ő se a gyerek nem járt volna jól ha előbb szül.Az anyasághoz is fel kell nőni.Ki előbb ki később.
2014. dec. 9. 21:42
 13/46 anonim ***** válasza:
9%

"Hát nem sokan tehetik meg hogy harminc eves kor előtt alapitsanak családot."

Ez baromság. A családalapításhoz egyetlen dolog kell, egy szerető társ. A modern mai nőket semmi más nem érdekli csak a buli, a pia és a szex, és össze-vissza keresik a kifogásokat, hogy miért élnek úgy, mint az állatok...

Egyébként egyszerű a helyzet, a női szervezet nem a 30 feletti szülésre lett kitalálva, a mai carcinogénekkel teli világban meg pláne nem. Nem kell csodálkozni a sok Down-kóros gyereken harminc felett exponenciálisan emelkedik annak a betegségnek az aránya ami 20-30 éves anyák esetében ritkaság. Arról nem is beszélve, hogy 40 évesen sok nő petefészke ki is merül. Annyi a nagy családnak. Végül pedig, az a nő, aki 30 éves koráig nem talált magának normális férfit, az nem is akarta megtalálni, amikor az egész párkereső játék a fiatal nőknek kedvez, aki harminc évesen még nem családos, azt nagy eséllyel semmi más nem érdekelte fiatalon, mint a dolce vita, az ilyen pedig szerintem alkalmatlan anyának.

2014. dec. 9. 21:55
 14/46 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok, nem érdekel a dolce vita és a család sem.

De akkor téged miért szült 30 felett anyukád?

2014. dec. 9. 21:57
 15/46 A kérdező kommentje:
Ott a pont:))Eleg sok rokonom harminc felett szült,van aki mindkét gyerekét harminc felett szülte,s kicsattannak az egészségtől.
2014. dec. 9. 22:13
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

"De akkor téged miért szült 30 felett anyukád?"

Anyukám húszas évei elején szült, és aranyos a személyeskedésed, ennyit tudsz.

2014. dec. 9. 22:15
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
bakker, mostanában kb mindenki 30 éves kora után szül...egyetem, saját lakás, önálló élet. speciel én 25 évesen fejeztem csak be az egyetemet, mi a fenére alapítottam volna családot?
2014. dec. 9. 22:16
 18/46 anonim ***** válasza:
17%

"Eleg sok rokonom harminc felett szült,van aki mindkét gyerekét harminc felett szülte,s kicsattannak az egészségtől."

Mázlijuk volt. Más meg megy a klinikára mesterséges megtermékenyítésre... Arról nem is beszélve mekkora generációs szakadék lesz anya és gyereke között.

2014. dec. 9. 22:18
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Te se tudsz sokkal többet, ezért gondoltam, hogy van egy kis fejlődési rendellenességed. De lehet, csak régen dugtál. Lesz még jobb is.
2014. dec. 9. 22:18
 20/46 anonim ***** válasza:
10%

"egyetem, saját lakás, önálló élet. speciel én 25 évesen fejeztem csak be az egyetemet, mi a fenére alapítottam volna családot?"

25 évesen a hat éves orvosival végzel úgy, hogy egy évet elcsesztél valamire. Arról nem is beszélve, hogy azért jár egyetemre az ember, hogy legyen olyan állása, amivel el tud tartani egy családot. Mondjuk aki büfészakon cseszi el az idejét a bulizással, azt meg tudom érteni, hogy nem tud családot alapítani.

2014. dec. 9. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!