Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?
"ahhoz, hogy elkezdj egy saját életet, pénz kell."
És? Jó munka, egyenlő pénz. Azért jár az ember egyetemre, hogy jó munkája legyen, és mint mondtam egyedül is három-négy év alatt össze tudom spórolni egy lakás árát, de nem szorulok rá, mert a szüleim támogatnak. Ha sürgősen kellene a pénz, akkor pedig külföldön maximum két év alatt sikerülne egy lakás árát megkeresni.
Egyébként vicces, hogy a hozzád hasonló csóró nők mennyire pénzéhesek és énközpontúak.
"de te vidd a családodat anyádék nyakára, biztos nagyon fognak neki örülni."
Nem tervezem, de egyébként örülnének neki. 250 négyzetméteres családiházban azért elfér pár generáció, de az ilyen nagy családos együttélés sok konfliktus forrása lehet, ezért nem kifejezetten ez életem vágya.
külföldön vagyok...és lakásom is van, itt, külföldön.
de tudod, én nem egy ifjú csitri vagyok, és anno se raktak a fenekem alá semmit, szóval nekem kissé többet kellett tennem, mint neked, akinek csak betolják a popója alá a jót.
"szóval nekem kissé többet kellett tennem, mint neked,"
És ezt úgy mégis ki nem sz.rja le?
"azért nem érti, hogy miért is nem árt, ha önálló vagy, mielőtt családot alapítasz."
Ezt pontosan értem, de ha te 30 éves korodra jutottál el az önállóságig, akkor valamit baromi rosszul csináltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!