Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most olvastam, hogy aki 30on...

Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok.

2014. dec. 9. 18:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Drága hölgyem, itt egyedül te beszélsz csak a pénzről, feltételezem azért, mert neked nincs. Ha lenne tudnád, hogy nem ad boldogságot. Persze lehet neked a pénz az Isten meg az életcél... Szerintem a pénz csak egy eszköz, amit megjegyzem normális állással nem is olyan nehéz összeszedni.
2014. dec. 11. 18:56
 32/46 anonim ***** válasza:
ahhoz, hogy elkezdj egy saját életet, pénz kell. de te vidd a családodat anyádék nyakára, biztos nagyon fognak neki örülni.
2014. dec. 11. 19:18
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

"ahhoz, hogy elkezdj egy saját életet, pénz kell."

És? Jó munka, egyenlő pénz. Azért jár az ember egyetemre, hogy jó munkája legyen, és mint mondtam egyedül is három-négy év alatt össze tudom spórolni egy lakás árát, de nem szorulok rá, mert a szüleim támogatnak. Ha sürgősen kellene a pénz, akkor pedig külföldön maximum két év alatt sikerülne egy lakás árát megkeresni.

Egyébként vicces, hogy a hozzád hasonló csóró nők mennyire pénzéhesek és énközpontúak.

2014. dec. 11. 19:34
 34/46 anonim ***** válasza:
30%

"de te vidd a családodat anyádék nyakára, biztos nagyon fognak neki örülni."

Nem tervezem, de egyébként örülnének neki. 250 négyzetméteres családiházban azért elfér pár generáció, de az ilyen nagy családos együttélés sok konfliktus forrása lehet, ezért nem kifejezetten ez életem vágya.

2014. dec. 11. 19:37
 35/46 A kérdező kommentje:
Szerintem ne veszekedjünk.Mindenki a saját életenek a kovácsa.Külföldön valóban könnyebben össze lehet szedni egy lakásra valót.Itt nehezebb sajnos.Pénzéhes nőkből valóban sok van,meg felelőtlen "Dolce Vita"nőkből de ne általanositsunk.
2014. dec. 11. 20:27
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

külföldön vagyok...és lakásom is van, itt, külföldön.

de tudod, én nem egy ifjú csitri vagyok, és anno se raktak a fenekem alá semmit, szóval nekem kissé többet kellett tennem, mint neked, akinek csak betolják a popója alá a jót.

2014. dec. 12. 20:57
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

"szóval nekem kissé többet kellett tennem, mint neked,"

És ezt úgy mégis ki nem sz.rja le?

2014. dec. 12. 21:47
 38/46 A kérdező kommentje:
Nem értem ,ezt miért kell ilyen stílusban írnod.Ezt honnan veszed,hogy bàrki bàrmit a popóm alà tol.Az én szüleimnek sajnos nincs annyi pénze hogy lakást vegyen,így én is a külföldre fogok menni,hogy valamit elerjek az életben.
2014. dec. 12. 21:48
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
nem neked írtam, kérdező. hanem annak a nagyokosnak, aki simán oda tudná vinni az új családját a szülői házba, meg szülői segítséggel simán lakást vesz, stb. neki tolnak minden a feneke alá, a jelek szerint, azért nem érti, hogy miért is nem árt, ha önálló vagy, mielőtt családot alapítasz.
2014. dec. 12. 22:40
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

"azért nem érti, hogy miért is nem árt, ha önálló vagy, mielőtt családot alapítasz."

Ezt pontosan értem, de ha te 30 éves korodra jutottál el az önállóságig, akkor valamit baromi rosszul csináltál...

2014. dec. 12. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!