Mást is idegesít ha valaki úgy köszön neki:Helló (Jónapot, szia, stb), mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Mégis mi lehet a helyzet?Idióta kérdés,nem?Főleg ha az illető naponta többször fölteszi,ha összefutunk vele..közben meg bambán néz.Mit válaszolnátok neki?2014. nov. 2. 13:23
1/7 anonim válasza:
Igen, valószínűleg van más gyengeelméjű is, akit idegesít az ilyesmi.
2/7 intrepid válasza:
Próbáld ki ezt: rakd össze aznapról azokat a dolgokat, ami történt veled, ami megfordult a fejedben, fogalmazd meg jó hosszúra, és kezdd el neki mesélni, de ne hagyd, hogy félbeszakítson. Ha közbeszól, nyugodtan mondjad, hogy csak elmeséled, mi a helyzet. Próbáld ki egyszer.
3/7 anonim válasza:
Ez kb az angol :hogy vagy? köszönés megfelelője. Ott se mesélik el hogy fáj az aranyerem de már gyógyul.
4/7 anonim válasza:
Igen ez kb. az, mint az angoloknál a How do you do? És ugyanígy szokás rá felelni. Más a How are you? ahol valóban kíváncsi rá, hogy vagy.
Tehát mondd azt: Semmi. Nálad?
5/7 anonim válasza:
Megoldás, röviden, tömören 2 szóban összefoglalod hogy mit csinálsz éppen. De jó neked hogy ez a legnagyobb gondod :D
6/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a legnagyobb gondom,de ha valaki óránként megkérdezi,szerintem idegesítő....a kérdést töröltem,köszi a válaszokat!!!!
2014. nov. 6. 04:23
7/7 anonim válasza:
Engem ez egyáltalán nem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!