Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor köszön a sulitársam, amikor a baratnőm is ott van vagy többen vagyunk? Melyik helyzet van a kettő közül?
19 éves a srác. Ha véletlen ketten összetalálkozunk, elkapja a tekintetét és zavart lesz. Sejtheti, hogy nekem bejön, mert szemezni szoktunk jópárszor.
2 opció lehet:
vagy -nem akarja, hogy azt higgyem lehet valami köztünk
vagy-tetszem neki, csak zavarba jön és nem tudja kezelni a helyzetet, hogy "itt a szemezős csaj"
Melyik a valószínűbb?
Szemezős csaj? Ne viccelj.
3. opció:
Túl nyomulsz a szemezéssel is, és nem jössz be neki, ezért nem köszön, mikor nincs ott a barátnőd. Ez annyira egyértelmű. És ne haragudj, de ez az igazság.
Nem haragszom, ez is egy opció.:D
Szerintem amúgy nem egyértelmű, mert nem vagyok nyomulós fajta, sőt félénk lány vagyok eléggé. És nagyon sokszor ő kezdeményezte a bámulást.
Ennek ellenére lehet, hogy ez van, amit te mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!