Én nem értem az embereket a helyzet az, hogy kölcsön adtam 60 000ftot a legjobb barátomnak. Jól tettem?
Majd kiderül...
Én nem vagyok a kölcsönök híve: sem adás, sem kérés terén. Ha egy barátom rászorul, akkor kölcsön nélkül adok neki, így kalkulálhatok, hogy mennyit tudok nélkülözni, és nem szívom a fogamat, hogy mikor nem adja vissza - az időm is érték, amit nem akarok elpazarolni a magyarázkodások meghallgatására.
nem.
De majd tanulsz az ilyenekbol elobb-utobb.
Jól tetted, ha Neked lenne szükséged segítségre, és pont a legjobb barátod nem adna, pedig megtehetné hogy esne?
Egyáltalán nem is nevezhetnétek magatokat legjobb barátnak, ha nem adja meg akkor udod mennyit ér a bartság, ha igen akkor is.
Nem hiszem, hogy jól tetted.
Ha nem adja vissza, rámehet a barátságotok.
A telefon pedig nem is olyan létszükséglet.
Nem azért lett adóssága, mert kajára kellett a pénz, ezért nem tudta befizetni a számlákat.
És 75 ezer forintot eltelefonálni? Felelőtlenség, úgy ha nincs is pénze. Inkább a szüleivel kellett volna rendeznie.
A telefonja miatt nem adtam volna. Hülye volt, oldja meg. Ha kajára kelett volna, akkor adtam volna, de akkor sem kölcsön, hanem vettem volna neki egy kis kaját.
Abból, hogy ő már adott valakinek, hogy vezetted le, hogy a tiedet vissza fogja adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!