Rám írt egy régi ismerős a facebookon, hogy kölcsön kell neki. Kissé gyanús a helyzet. Mit tegyek?
#1: Oké, ha legalább 120 éves vagy, és a szüleid lesznek a kezesek, akkor már jöhetsz is :)
#2: A rovásomat? Ezt hogy érted? :)
#3: Ha tényleg ez az ismerősöm írt nekem, és tényleg valami nagyon fontos dologra kell neki pénz, akkor adnék, de mint írtam, nem úgy ismerem ezt a tagot, mint aki csak úgy 8-10 év után rátör valakire, hogy szevasz, adj már kölcsön... Ráadásul van állása, az apja pedig vállalkozó, úgyhogy gondolom nem kenyérre kellene az a bizonyos kölcsön... És összeget nem írt, de a fentiekből kiindulva nem hiszem, hogy 5000 kell neki.
Dédnagyapám esküvőjére kell.
Tudom 98 évesen nem divat a házasodás, de nem tehet mást a szülei erőltetik, mert nagyszülei ki tagadnák az egész családot az örökségből, ha a dédapám vad kapcsolatban van a barátnőjével...
jaj istenem...
miből tart megbeszélni, hogy találkozzatok, vagy felhívni telefonon? egyébként ez mitől internet topik? inkább kultúra&közösség vagy ilyesmi
Tibor, sajnos a szépapámnak vettem egy konditermet Karácsonyra, úgyhogy per pillanat egy fityingem sincs ;)
Utolsó, felhívni nem tudom, mert nincs meg a száma. Találkozót nem akarok megbeszélni vele, mert ha valaki esetleg tényleg feltörte a facebookját, és nem vele beszélek meg találkozót, hanem 3 db kétajtós szekrénnyel, az káros lenne az egészségemre... És ez a kérdés attól internet, hogy szerintem itt felmerül a webbiztonság kérdése. Oké, lehet, hogy a kultúra és közösségbe jobban illett volna, de érdekes, az eddigi válaszadókat nem zavarta, hogy ide írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!