Most olvastam, hogy aki 30on túl van az temetheti magát. Legalábbis a sok itt kommentelgető szerint. És aki fiatalabbnak néz ki a koránál? Azzal mi a helyzet? A barátnőm is harmincas de kinéz 25nek. Akkor ebben az esetben mi a helyzet?
"Te se tudsz sokkal többet ezért gondoltam, hogy van egy kis fejlődési rendellenességed. De lehet, csak régen dugtál. Lesz még jobb is."
Gratulálok.
Nagyszüleimnek semmijük nem volt, csak egymás, amikor édesanyám született. Ez a baj a mai nőkkel, hogy semmi más nem érdekli őket csak az a rohadt pénz. Először csak legyen lakás, aztán legyen családi ház, aztán luxusvilla, aztán kacsalábon forgó palota, aztán megnézhetjük a mai fiatalokat, akiknek minden a seggük alá van rakva és nem becsülnek senkit és semmit és nem érdekli őket senki és semmi, csak önmaguk, mert a szüleiktől nem kaptak semmit, csak pénzt. Mert drága anyuci szemében a pénz volt az érték semmi más.
És mielőtt valami kedves hölgy személyeskedne megint, ha azon múlna el tudnék tartani egy családot.
Kérdező, ne bosszantsd magad az ilyen válaszadón.
Tele van a GYK ilyen férfiakkal. Általánosítanak és nem tudod nekik megmagyarázni, hogy te nem a pénzre utazol vagy nem csak a külső számít...
Csak felesleges köröket tudsz futni velük.
Ja, majd a kétszobás panelbe viszi még a férjét, gyerekét. Ahol még ott a szülő, testvér..valami önállóság hadd legyen már.
S az okostojásnak: alapból ébreszted voltam, tehát majdnem 19, mikor érettségiztem, szeptemberi lévén. Elsőre nem vettek fel, tehát húsz évesen kezdtem az egyetemet. De volt olyan is, ki 23 évesen kezdte, nem muszáj ám rögtön 18 évesen kezdeni..
"Ja, majd a kétszobás panelbe viszi még a férjét, gyerekét. Ahol még ott a szülő, testvér..valami önállóság hadd legyen már."
Ó és ne magadból indulj ki. Én nem vagyok panellakó a családom sem az, viszont a panel mint olcsó lakhatás ideális egy élet elkezdésére, hiszen egy kisebb család, három fő bőven elfér benne.
Nem nyertél, én sem voltam soha othelló, de rengetegen azok. És ettől függetlenül nem óhajtottam volna hazavinni az új családomat, elég szar volt anélkül is.
Normális szülő rak félre a gyerekének? Ja, apám meghalt kiskoromban, anyukám adminisztrátor volt, aztán betanított munkás. Nem mindenki teheti ám meg. Pont a pénzről beszélsz, aztán as jelek szerint neked tettek a feneked alá mindent. Úgy könnyű. ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!