Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Borzasztó dolgot tettem!...

Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Panelban lakom, régebben már panaszkodtam, hogy a szomszéd néni részegen összehány mindent stb aztán agyvérzést kapott és elhunyt. Mikor ezt a lánya közölte velem próbáltam hihetően részvétet nyilvánítani (egyébként nem szerettük egymást sem a lányával sem az elhunyt hölgyel) és mikor kiment a lánya a lépcsőházból halkan de érthetően megjegyeztem: ,,egy szeszkazánnal kevesebb a földön, ez aztán a nagy veszteség" és akkor vettem észre, hogy a lánya még a póstát keresi és hallotta is azt mondta ez csúnya volt és könnybe lábadt a szeme. A temetésen a pap nyelvbotlásán kezdem el kuncogni persze megint észrevették és borzasztó, hogy 40 éves felnőtt nő létemre nem tudtam magamon uralkodni. Megértem, hogy utál a lánya (ő is 40 körüli) de valamivel ezt jóvá kéne tennem mert gusztustalan amit tettem. kérlek segítsetek mivel tehetném jóvá ezt az undorító dolgot?

2014. jún. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
66%
Te tiszta dinka vagy. Kamu!
2014. jún. 25. 16:41
 62/70 A kérdező kommentje:
kamu a nénikéd!
2014. jún. 30. 17:48
 63/70 anonim ***** válasza:
67%
Menj dokihoz és vidd a nénikédet is! Enyémet is viheted, ha ez megnyugtat!
2014. júl. 5. 17:55
 64/70 A kérdező kommentje:
AZÓTA IS MOSOLY SZÜNET VAN ÉS ITT ZAJONGANAK MEG BULIZNAK EGY SZÉGYENTELEN NŐ EZ! még aludni sem bírok.
2014. nov. 5. 01:10
 65/70 A kérdező kommentje:
Remélem holnap hoz süteményt és bocsánatot kér, vagy az arcába öntöm a felmosóvizet!
2014. nov. 5. 01:24
 66/70 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy utálnak/utáltak, és abban sem vagyok biztos, hogy itt valóban ó volt a rosszabb, értéktelenebb személy.
2014. nov. 5. 08:39
 67/70 anonim ***** válasza:

Na ezek után tuti, hogy kamu :)

Nem kaptál elég házi feladatot a suliban? Húzzál tanulni! :D

2014. nov. 5. 19:10
 68/70 A kérdező kommentje:
igen, biztos kamu. Este hazaérek a munkából kicsit internetezek erre mire aludnék ez az őrült nő a férje születésnapját ünnepeli
2014. nov. 5. 21:12
 69/70 anonim ***** válasza:
Póóóóstát?
2014. dec. 7. 17:08
 70/70 A kérdező kommentje:
még mindig morcos rám, nem tudom mi értelme ennek, hogy itt háborúskodik velem.
2015. febr. 12. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!