Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet a borzasztó,...

Hogyan lehet a borzasztó, haszontalan magányt, hasznos, boldog egyedüllétté alakítani?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogy érted a magányt. Ha arra, hogy nincs párkapcsolatod, akkor barátok.

Ha teljesen egyedül akarsz lenni, akkor foglald el magad. Utazgass, járj el sportolni, éld ki a hobbijaidat, tanulj..

De nem hiszem, hogy megéri teljesen egyedül lenni, az ismerkedést ne add még fel.

2014. febr. 7. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy sem párkapcsolat,sem barátok nincsenek az életemben. Nem én választottam ezt az életet,de ha már így alakult,a legtöbbet kéne kihozni belőle.
2014. febr. 7. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Most ez egy állapot... próbáld meg kiélni a hobbidat, sétálj, olvass nézelődj olyan oldalakon ami érdekel. Pl csillagászat, ezoterika, őshüllők..stb. Ne sürgesd az időt...a barátok s a pár akkor jönnek amikor a nem számítasz rájuk. Ha eljársz otthonról, és kellően nyitott vagy, akkor ezek is jönnek maguktól.
2014. febr. 7. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Találj ki magadnak érdekes társaságot. Írj a fantáziádból valami izgi kalandregényt.
2014. febr. 7. 21:30
 5/5 anonim válasza:
Vagy foglald el magad valamilyen olyan dologgal, aminek értelme is van és még közösségbe is kerülsz. Pl. jótékonykodás, egyházi, valamilyen szervezetben. Persze attól is függ, hogy hol élsz.
2014. febr. 10. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!