Hogyan lehet a borzasztó, haszontalan magányt, hasznos, boldog egyedüllétté alakítani?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 17:22
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy érted a magányt. Ha arra, hogy nincs párkapcsolatod, akkor barátok.
Ha teljesen egyedül akarsz lenni, akkor foglald el magad. Utazgass, járj el sportolni, éld ki a hobbijaidat, tanulj..
De nem hiszem, hogy megéri teljesen egyedül lenni, az ismerkedést ne add még fel.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy sem párkapcsolat,sem barátok nincsenek az életemben. Nem én választottam ezt az életet,de ha már így alakult,a legtöbbet kéne kihozni belőle.
2014. febr. 7. 17:40
3/5 anonim válasza:
Most ez egy állapot... próbáld meg kiélni a hobbidat, sétálj, olvass nézelődj olyan oldalakon ami érdekel. Pl csillagászat, ezoterika, őshüllők..stb. Ne sürgesd az időt...a barátok s a pár akkor jönnek amikor a nem számítasz rájuk. Ha eljársz otthonról, és kellően nyitott vagy, akkor ezek is jönnek maguktól.
4/5 anonim válasza:
Találj ki magadnak érdekes társaságot. Írj a fantáziádból valami izgi kalandregényt.
5/5 anonim válasza:
Vagy foglald el magad valamilyen olyan dologgal, aminek értelme is van és még közösségbe is kerülsz. Pl. jótékonykodás, egyházi, valamilyen szervezetben. Persze attól is függ, hogy hol élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!