Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ezen az oldalon, miért azoknak van a magasabb százalékuk (80% vagy az feletti), akik bár jól hangzó és erkölcsös, de általánosságban véve mégis haszontalan tanácsokat adnak?
Betyárját már.
Amúgy meg szerintem nem véletlenül annyi a százalékuk.Lehet,hogy még is értelmes az a válasz amit adnak?
Társadalmi berendezkedésünk ilyen. Valamiért az örömhölgyek igénybevételét elutasítják. Pedig papám idejében pl. a vagyonosabb férfiak a fiaikat elvitték ,hogy életükben először egy tapasztalt nővel legyenek együtt. És akkor ezen nem háborodott fel senki.
Most meg ilyen időket élünk.
Szerintem inkább hetérához menjen mint gyilkoljon. Azzal nem árt senkinek és lehet megjön az önbizalma is.
Engem különösebben nem zavar ez a dolog. Semmivel sem rosszabb, mintha parti ribit szed fel, ott is kell fizetni igaz csak pár italt, de az sem sokkal jobb.
25+ szűz pasiként írok.
"végső elkeseredésében elmenne örömlányhoz"
Ha barátnőt akar, akkor ne menjen örömlányhoz. Ha csak b...ni akar, akkor menjen.
"100+ elutasítást kapó ronda pasiknak is azt mondják, hogy ne keress párt, majd csak (mint a mesékben) rád talál a szerelem"
Azért mondják azt, mert felesleges begyűjteni még 1000 elutasítást. Ha akar tőlük valaki valamit, akkor tudja, hol találja.
"Meg legyél, szerény kedves, udvarias, aranyos fiúcska az ám a célravezető (hogyne!), ne legyél szemtelen csípkelődő stb"
Nem célravezető begecülni csak a nők miatt, visszavet az élet többi területén.
"Vagy lehet ez az erény, ha 40 évesen is szűz még?"
Nem, de ha ronda, akkor mi a f...t tud tenni az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!