Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ezen az oldalon, miért azoknak van a magasabb százalékuk (80% vagy az feletti), akik bár jól hangzó és erkölcsös, de általánosságban véve mégis haszontalan tanácsokat adnak?
Én nem is igazán szoktam figyelni vagy figyelembe venni a %-okat. A legtöbb hasznos tanácsot adó 70% alatti.
Pl akik politika rovatban írogatnak azoknál garantált, hogy 50% alatt vannak, mert ott annyira megy az észosztás.
Én törölném a %-os rendszert, mert igazából semmit nem mond el az egyén hasznosságáról. És szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy az adott ember válasza mennyire hasznos vagy nem. Ha nagy hülyeséget ír, úgyis megjegyzik pár kommenttel később.
Mert vannak előre betanult maszlagjaik és azokat mantrázzák egyfolytában, még a végén ők maguk is elhiszik. Azt hiszik, tényleg így műküdik a dolog, hogy csak bedobok egy divatos lózungot és probléma meg van oldva.
A betűharcos trollnokokna meg lételemük a kötekedés, ebbe az is beletartozik hogy felpontozzák aki baromságot ír, aki pedig igazat,azt meg le, hátha attól hirtelen nekik lesz igazuk :D nevetséges önbohócok.
Igen. Mindig az van, hogy ne keseredj el, majd csak megtalálod a párod (hogyne, 100+ elutasítás után?)...
Meg a szépség relatív, te is tetszel valakinek (csak 30 év is kevés volt ahhoz az egyhez, hogy megtaláld)...
Meg, ,,mindenki ért valamihez"...Azért van annyi munkanélküli, csöves stb, vagy kemény robot munkát végző nettó 75 ezer ftért.
Lehetne sorolni az általánosításokat napestig, akik meg ezeket bedobják, őket felpontozzák.
Mindenki ért valamihez, csak nem minden szakértelmet lehet forintosítani.
Az, hogy szakértelemmel, tanultsággal, műveltséggel nyisson a delikvens a nők felé, hát muhahahahahahahaha.....
Attól hogy neked az erkölcs haszontalan, mint ahogy az emberiség nagy részének is, ez még nem jelenti, hogy tényleg így kell lennie.
Egyébként attól, hogy ennyi százalékom van, még marhára nem vagyok népszerű a csajok között, sőt az emberek között se, de valahogy nem is akarok beilleszkedni ebbe a világba...
Csak úgy utólag megjegyzésként: "A hülyék igazsága nem jelenti a valóságot!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!