Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában ezen az oldalon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában ezen az oldalon, miért azoknak van a magasabb százalékuk (80% vagy az feletti), akik bár jól hangzó és erkölcsös, de általánosságban véve mégis haszontalan tanácsokat adnak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a 25+ éves pasi végső elkeseredésében elmenne örömlányhoz, de ők lebeszélik. 100+ elutasítást kapó ronda pasiknak is azt mondják, hogy ne keress párt, majd csak (mint a mesékben) rád talál a szerelem. Meg legyél, szerény kedves, udvarias, aranyos fiúcska az ám a célravezető (hogyne!), ne legyél szemtelen csípkelődő stb. Nem értem, mégis nekik inkább a magasabb a százalékuk, ahogy megfigyeltem eddig. Vagy lehet ez az erény, ha 40 évesen is szűz még?
2013. okt. 23. 12:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ha odamegy a csajhoz megkérdezni, hogy mennyi az idő, vagy bármi mást és azt kapja, hogy bocsi, de van pasim, akkor azt nem a külseje miatt kapja? Vagy csak ismerkedik kedvesen, és két szó után kapja a nemet. Akkor mire fogja?
2013. okt. 23. 13:10
 12/28 A kérdező kommentje:

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.

# 10/11 Időpont ma 13:09

Ez figyelemfelkeltő válasz és szerintem igaz is, amit mondasz.

2013. okt. 23. 13:11
 13/28 anonim ***** válasza:

"Teli szájjal könnyen vitatkozunk éhínségről"

Ez telibe.... :D

2013. okt. 23. 13:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Az egyetlen ok amiért én most itt vagyok ezen az oldalon az-az, hogy sokat segített nekem viszont amikor nemrég visszajöttem akkor azt láttam, hogy sokan kinevetik a kérdezőket stb... Én viszont szeretném most visszaadni amit kaptam, tegnap volt egy ember aki már az öngyilkosságot fontolgatta itt azután jó szokásomhoz híven ráírtam privátba és a korábbi két kérdésére is választ adtam pedig nem tudtam, hogy ő tette fel viszont nem szeretek véleményt nyílvánítani kommentekben mert néha ha leírom az igazságot akkor azért lepontoznak és ne értsd félre nem kezdem el szidni semmi ilyesmi de ha a hibáit elé helyezem nem segítek neki. Na de ez a lány pár percel egy nagyon pozitív kérdést írt ki teljesen reménytelen helyzetben volt én pedig csak meglöktem egy úton amin vagy kinyitja a szemét vagy nem. Nekem is eléggé változó személyiségem szokott lenni sőt igaz neheen érthető válaszokat kapok de mégis pozitív a visszajelzés.
2013. okt. 23. 13:13
 15/28 A kérdező kommentje:
Szerintem egy lány, ha nem utolsó koldus ruhákban jár és nem 120 kilós, akkor nincs reménytelen helyzetben. Ott valamilyen pasi úgyis lesz, aki megkörnyékezi. De ez pasiknál nem igaz.
2013. okt. 23. 13:15
 16/28 anonim ***** válasza:
#10 Ez elgondolkodtató vlt, de mégis én magam sem vagyok elégedett sokszor pofára estem és már a világnak is hátat fordítottam, de mint első kommentembe írtam nekem ez az oldal segített és van rengeteg problémám nekem is csak nem írom ezeket le hanem megtartom magamnak pontosabban egy ember tud még róla akit ezen az oldalon találtam és azóta naponta több órát beszélünk egymással mégis már nem egyszer kirántott a reménytelenségemből és ha más nem én nem azért vagyok felpontozva mert olyan rohadt jó lenne az életem hanem azért mert ezt a sok (bocsánat) sza*t nem vetítem ki másokra itt és a saját tapasztalataimat probálom le írni nekik amikre általába fel is hívom a figyelmüket.
2013. okt. 23. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Szögezzünk le pár dolgot:

- Az értelmes tanácsokra az ilyen rinyagépek mindig kifogásokkal válaszolnak, sokszor rettentő ostobákkal

- Ha hetvenféle módon kimagyarázzák magukat, hogy miért szar minden, attól mi lesz jobb?

- A hozzáállásukkal csak spirálba kerülnek, a hozzáállásuk miatt lett nekik szar, és a szar helyzet miatt olyan a hozzáállásuk és így tovább. Aki ebben nincs benne, annál általában működnek az említett kevésbé görcsös módszerek, ezért mondja.

- Látszik néha, hogy milyenek is ők valójában, és nem csoda, hogy nem találnak senkit... egy tényleg normálisabb, jobb attitűddel még én, egy rodna is tudok boldogulni.

2013. okt. 23. 13:52
 18/28 anonim ***** válasza:

Én kortársként írok Neked, csak a másik véglet szemszögéből. A párkeresésben az önbizalom a legfontosabb. Ha nőkkel szeretnél ismerkedni és kapcsolatot létesíteni, ahhoz ÖNBIZALOM kell. Jó pasiknál is előfordul, hogy még 25 évesen szüzek, mert olyan környezetben voltak, stb.

A lényeg, hogy igyekezz az életedben olyan foglalatosságot keresni, ami magabiztossá tesz Téged. Képezd magad, sportolj, dolgozz, ismerd meg önmagad, járj el különböző körökbe (pl. tánctanfolyam, stb.) és akkor a nők meg fognak Téged találni, jobban mondva megtalálod velük egymást!!! Ez egy tuti tipp, mert ezek a tevékenységek maguk után vonják, hogy több lesz a pénzed, jobban informált, kulturált, tanult leszel és nem utolsó sorban ez megnöveli az ÖNBIZALMAD, ami felkelti majd a nők érdeklődését és nem is sokára az első kezdeményezést be is zsebelheted a részükről.

A prostikra rátérve... hát igen, valamilyen szempontból egy nagyon fontos "kurzusban" részesülsz náluk, ami sok tapasztalatot fog adni Neked. Ezt a tapasztalatot fel tudod használni majd a párkeresésben! és hidd el... a lányok úgy max 20 éves korukig érdeklődnek belemenőbben arról, hogy kivel vesztetted el... Mire oda kerül egy normális nővel a kapcsolatod, már rég szerelmesek vagytok egymásba.

25/F

2013. okt. 23. 13:55
 19/28 anonim ***** válasza:

"járj el különböző körökbe (pl. tánctanfolyam, stb.) és akkor a nők meg fognak Téged találni, jobban mondva megtalálod velük egymást!!! Ez egy tuti tipp, mert ezek a tevékenységek maguk után vonják, hogy több lesz a pénzed, jobban informált, kulturált, tanult leszel "

A tanultság, jól imformáltság semmilyen előnyt nem jelent.

"több lesz a pénzed" - oszt mitől? A tánctanfolyamtól? :D

2013. okt. 23. 14:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Akinek itt magasa a%-a az kevésbé őszinte, nagyrészt olyan válaszokat ad amiket a kérdező hallani akar, mindenben együtt érző, megértő, kedves, meg persze marha intelligens is a jól hangzó fülbemászó válaszaival(ezt felszopónak hívják másként). Ő udvariasságból beszél ezt várja el a társadalom meg a kérdező maga is, megkapja mindenki tőle, így ő megkapja a zöldet pedig segíteni nem segít mivel a válaszai csak a vízhangjai a kérdező fejében lévő már megbúvó döntéseknek. Alacsony %-ról csak annyit, hogy nem is olyan rég a legtöbb tudós azt állította, hogy a föld lapos. Bizony a buták mindig is többen lesznek, és támogatják is egymást, az értelmesebbtől félnek, próbálják elnyomni mindenen keresztül,itt a "szabad" interneten is így hát a sok piros amit kapnak, tudjuk mit jelent :)
2013. okt. 23. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!