Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?
Majd lehet éjszaka felkel ,majd átsunnyog hozzátok és elfogja vágni a torkodat! :)
Amúgy tettlegesség ide vagy oda,hirtelen haragból emberölésért 2 év után már kilehet jönni a böriből
Na szóval ha tettlegesség is lesz,hiába fogod feljelenteni utána mert te ezt jobban fogod érezni az garantált! Most jó okés,sikerült "kibékülni",Én a helyedben nagy ívben kerülném őt!
És ásd el magad jó mélyen hogy ilyen mocsok vagy!!!!!!!!!!!
mocsok az ami a te szádon ömlik, undorítóan beszélsz ráadásul egy nővel egy másik nőről!
nem fogja elvágni a torkom olvasd végig a kérdést és a válaszokat, egyébként bezárom az ajtót minden éjjel mint minden rendes ember!
"mocsok az ami a te szádon ömlik, undorítóan beszélsz ráadásul egy nővel egy másik nőről!"
Ööööö mit is mondtál egy másik nőnek az édesanyjáról?
Szerintem neked, kérdező, nem nagyon van alapod másokat kiosztani. Dehát ezért vagy rossz viszonyban másokkal is.
Elég sokat írtam már ebbe a kérdésbe.
Kedves kérdező, a történeted és a hozzászólásaid alapján azt tudom rólad mondani, hogy egy veszekedős, házsártoskodó asszony vagy, aki nem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó. Higgadj le egy kicsit, és legközelebb viselkedj helyesen.
"mocsok az ami a te szádon ömlik, undorítóan beszélsz ráadásul egy nővel egy másik nőről! "
Ez még mindig jobb mint hullát gyalázni! :)
El kéne picit gondolkodni önmagadon,mert itt igen is mocsok vagy.Saját magad írtad le mit csináltál,arra ne számíts hogy nem fogunk megbélyegezni!Sőt ha ilyen szomszédom lenne,Én elintézném hogy ne aludjon kényelmesen!Szóval nyugodtan húzd csak meg magad és örülj neki hogy békét tudtál kötni a szomszédoddal.
"én férjem nekem ad igazat"
zsák a foltját
Írtam választ korábban, de most kicsit elkezdtem kételkedni, hogy valós-e a kérdés. Mert nem tartom nagyon életszerűnek, hogy ilyen gyorsan megbocsásson az az ember akinek az anyját gyaláztad, és ráadásul ki is nyissa, vagy ne csapja rád az ajtót mindazok után amit csináltál.
Az is kicsit fura, hogy az ilyen nagyobb horderejű kérdések valahogy mindig pont akkor kerülnek kiírásra, amikor elkezdődik a nyári szünet. Viszont ha ennyire unatkozol, menj el melózni!
Ha pedig nem kamu a kérdés, akkor sem tévedtem olyan túl sokat, hiszen a válaszaid alapján az IQ-d, az empátiád és az önértékelésed egy óvódás szintjén van.
Minden válaszoló azt írja, hogy gyökér vagy, de te bele sem gondolsz hogy "talán tényleg az vagyok", nem. Neked az kell, hogy legyen valaki aki azt írja, hogy igazad van.
DE NINCS KÖNYÖRGÖM!!! Egy kis empátiát tanulj!
Csak nem nyugszol le ugye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!