Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?
Az a helyzet, kedves kérdező, hogy a háborút te kezdted.
"A temetésen "mit kerestél" kedves kommentelő, közel 15 évnyi szomszédság után ez szerintem nem kérdés."
De, kérdés. Utáltad, amíg csak élt, rendkívüli módon megaláztad a gyerekét, ezek után elmenni a temetésre finoman szólva is képmutatás, és aztán ott sem bírtál magaddal. Azt kell mondjam, megérdemelted, amit kaptál. A lánya viselkedése sem volt hibátlan, de őt meg lehet érteni: elveszítette az édesanyját, te pedig rúgtál bele kettőt. A te viselkedésedre nincs magyarázat. Ez a helyzet. Negyvenpár éves létedre talán ebből okulsz, és megtanulsz uralkodni magadon. Ennyi.
Szerintem hagyd a csudába, felesleges magyarázkodni. Úgysem fogja a lányát érdekelni.
Egyébként miért mentél el a temetésre?
Szerintem úgy tedd jóvá ezt, hogy változtass magadon, és mással szemben legyél tisztelettudóbb.
Kinek jegyezted meg egyébként a mondatot? Ilyet mindig akkor mondunk, ha meggyőződtünk arról, hogy a másik fél már letette a telefont, vagy magunkra zártuk az ajtót.
De egyébként sem volt szép mondat, mert amiért valaki sokat ivott, még lehetett jó ember. Nem minden alkoholista rossz.
Jajj, inkább tényleg hagynod kellett volna....
Na mindegy, ha tényleg genyózni fog a lánya veletek, akkor fontold meg a költözést.
Na ezt sikerült még tovább rontanod. Nem akarom védeni a nőt, de az ő részéről érthető a dolog, amiért olyanokat mondott neked. Hiszen most halt meg az édesanyja!
Ő csak azt hallotta/látta amiket tettél, röhögés, beszólás. Akármilyen gonosz lenne édesanyám, egy ilyen helyzet után én is szétütném a fejed.
Te meg látod milyen lelkiállapotban van, akkor még visszaszólsz neki, meg elkezdesz vele veszekedni?! Egy dolgot kellett volna tenned: eltűrni a pár perces megalázást. Nincs neked önuralmad? Már ne is haragudj, de ezek után meg is érdemled amit kapni fogsz!
Nem azért de neked áll feljebb? Megérdemled hogy rinyálj az egész ügy miatt!
Tudod jogosan haragudnak rád,neked meg hagynod kellett volna magad és nem rákontrázni.
Most már végképp nincs visszaút!Sírhatsz mert magadnak csináltad a bajt!Megérdemled ami ezek után történni fog!Én a csaj helyébe még le is vágtalak volna a lépcsőről!Mit gondoltál?Mit fog reagálni arra ha továbbra is nem tiszteled a halott édesanyját? Lehet beléd fogja egyszer mártani a kését emiatt,lehet meg is fogod érdemelni!!!
Tudod neked is inkább kussolnod kéne !Mindig mielött válaszolsz akármire is,előtte állj le egy pillanatra és gondold át hogy mi a fenét akarsz válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!