Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?
Útólag igen könnyű ítélkezni,de ezt te is beláthatod hogy mindent magadnak köszönhetsz.
Tudod mikor átmentél bocsánatot kérni az lett volna a dolgod hogy tűrd a szidalmakat mert te voltál az undorító,akkor viseld is következményeit.De te nem bírtál magaddal így megint a szomszéd halott anyját hoztad fel,ennél undorítóbb dolog nem nagyon van!!!Még akkor is ha problémás volt a szomszéd anyja.Megérdemled a balhét!Megérdemled hogy kicsináljanak ezért!
Nem értelek.
Átmentél bocsánatot kérni, és a végén verekedtél. Ennyire nem tudsz uralkodni magadon?
Neked most tűrnöd kellett volna lehajtott fejjel a megjegyzéseket, és akár azt is, hogy rádcsapják az ajtót. Nem visszaszólni.
Sajnos ezt magadnak főzted most.
Költözzetek el.
"de olyanokat mondott nekem, hogy kilyukasztja a kocsink kerekét de akkor csinálok én olyan dolgot, hogy ide sem írom!"
Na és ha azt mondja, akkor azt mondja. Elsőre biztosan csak dühében mondott ilyet, aztán amikor te már visszaszemtelenkedtél, akkor elhiszem, hogy eljárt a keze. Bocsánat, de az enyém is eljárt volna.
Az édesanyjáról beszéltél így. Egy pohár vizet is a nyakadba zúdítottam volna.
"próbálna megütni nem csak egy nagy pofont kapna vissza, hanem a haját is jól kitépem"
Azt írtad, hogy kaptál tőle egy ütést, amikor elmentél bocsánatot kérni.
Ne haragudj, ritka összeférhetetlen ember lehetsz.
Nem lesz, de kizárólag miattad. Ő semmiben sem hibás. Én is megmondtam volna a véleményem, és ha visszaszólsz, szájonváglak.
Próbáld magad a helyébe képzelni.
Te oda bocsánatot kérni mentél, nem balhézni.
Tanulj meg tűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!