Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Borzasztó dolgot tettem!...

Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Panelban lakom, régebben már panaszkodtam, hogy a szomszéd néni részegen összehány mindent stb aztán agyvérzést kapott és elhunyt. Mikor ezt a lánya közölte velem próbáltam hihetően részvétet nyilvánítani (egyébként nem szerettük egymást sem a lányával sem az elhunyt hölgyel) és mikor kiment a lánya a lépcsőházból halkan de érthetően megjegyeztem: ,,egy szeszkazánnal kevesebb a földön, ez aztán a nagy veszteség" és akkor vettem észre, hogy a lánya még a póstát keresi és hallotta is azt mondta ez csúnya volt és könnybe lábadt a szeme. A temetésen a pap nyelvbotlásán kezdem el kuncogni persze megint észrevették és borzasztó, hogy 40 éves felnőtt nő létemre nem tudtam magamon uralkodni. Megértem, hogy utál a lánya (ő is 40 körüli) de valamivel ezt jóvá kéne tennem mert gusztustalan amit tettem. kérlek segítsetek mivel tehetném jóvá ezt az undorító dolgot?

2014. jún. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
84%

Útólag igen könnyű ítélkezni,de ezt te is beláthatod hogy mindent magadnak köszönhetsz.

Tudod mikor átmentél bocsánatot kérni az lett volna a dolgod hogy tűrd a szidalmakat mert te voltál az undorító,akkor viseld is következményeit.De te nem bírtál magaddal így megint a szomszéd halott anyját hoztad fel,ennél undorítóbb dolog nem nagyon van!!!Még akkor is ha problémás volt a szomszéd anyja.Megérdemled a balhét!Megérdemled hogy kicsináljanak ezért!

2014. jún. 18. 16:01
 32/70 A kérdező kommentje:
de olyanokat mondott nekem, hogy kilyukasztja a kocsink kerekét de akkor csinálok én olyan dolgot, hogy ide sem írom! bezzeg mikor az öreglánynak pénz kellett kölcsön 500 forintot nem tudott megadni 15 év alatt de ez a semmirevaló nő se, én odamegyek kiöntöm a lelkem ez meg minden hagy ne mondjam milyen hullagyalázó utcanőnek elhord, hogy szépen mondjam!
2014. jún. 18. 16:09
 33/70 anonim ***** válasza:
88%

Nem értelek.

Átmentél bocsánatot kérni, és a végén verekedtél. Ennyire nem tudsz uralkodni magadon?

Neked most tűrnöd kellett volna lehajtott fejjel a megjegyzéseket, és akár azt is, hogy rádcsapják az ajtót. Nem visszaszólni.

Sajnos ezt magadnak főzted most.

Költözzetek el.

2014. jún. 18. 16:09
 34/70 anonim ***** válasza:
72%

"de olyanokat mondott nekem, hogy kilyukasztja a kocsink kerekét de akkor csinálok én olyan dolgot, hogy ide sem írom!"

Na és ha azt mondja, akkor azt mondja. Elsőre biztosan csak dühében mondott ilyet, aztán amikor te már visszaszemtelenkedtél, akkor elhiszem, hogy eljárt a keze. Bocsánat, de az enyém is eljárt volna.

Az édesanyjáról beszéltél így. Egy pohár vizet is a nyakadba zúdítottam volna.

2014. jún. 18. 16:11
 35/70 A kérdező kommentje:
próbálna megütni nem csak egy nagy pofont kapna vissza, hanem a haját is jól kitépem
2014. jún. 18. 16:13
 36/70 anonim ***** válasza:
51%
Itt te voltál az undorító! Szegény lány most vesztette el az anyját!Kit érdekel hogy milyen volt?Csendben őrültél volna magadnak,de te mocskolódtál! Csodálkozol hogy hullagyalázó utcalánynak hívnak?Itt te vagy aki rosszat csinált!De nem is értem mit is vártál...Valaki anyját pocskondiázod aki frissen hunyt el,azt hitted hogy tárt karokkal meg sütivel fognak várni téged? És nem elég neked hogy megbántottál valakit,de még jobban is belerúgsz és megint a halottat gyalázod! Ennél felháborítóbb dolog nem igazán akad!Megfogod érdemelni mindazt ami ezek után fog történni veled!Szerintem készülj hogy ezért a hülyeségedért pokollá fogják tenni az életed és ezt meg is fogod érdemelni!
2014. jún. 18. 16:16
 37/70 anonim ***** válasza:
68%

"próbálna megütni nem csak egy nagy pofont kapna vissza, hanem a haját is jól kitépem"

Azt írtad, hogy kaptál tőle egy ütést, amikor elmentél bocsánatot kérni.

Ne haragudj, ritka összeférhetetlen ember lehetsz.

2014. jún. 18. 16:18
 38/70 A kérdező kommentje:
igen írtam, hogy mikor bocsánatot kértem megütött miután nem bírtam tovább tűrni a csúnya szavait és trágár kifejezést használtam, de azon nyomban visszaütöttem amit már bánok. Így sosem lesz nyugodt szomszédi életem
2014. jún. 18. 16:56
 39/70 anonim ***** válasza:
71%

Nem lesz, de kizárólag miattad. Ő semmiben sem hibás. Én is megmondtam volna a véleményem, és ha visszaszólsz, szájonváglak.

Próbáld magad a helyébe képzelni.

Te oda bocsánatot kérni mentél, nem balhézni.

Tanulj meg tűrni.

2014. jún. 18. 17:09
 40/70 A kérdező kommentje:
ja eddig nem tűrtem 15 évig az állandóan hangoskodó mindent összehányó arrogáns szipirtyótól, most jön váltásba a lánya? támadjatok meg ti is
2014. jún. 18. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!