Borzasztó dolgot tettem! Hogyan tehetném jóvá?
Nézd, eléggé egoista vagy.
Nem körülötted forog az egész világ.
Ha már bocsánatot kérni mész oda, nem a saját érdekeid kell képviselned, hanem elfogadni, hogy esetleg leordítják a fejed.
Nem kell ám mindig önérzetesnek lenni, pláne amikor durván, kétszer is megsértesz valakit. De te megint csak magaddal foglalkozol.
Ha tényleg beváltja az ígéretét a hölgy lánya, és megkeseríti az életed, csakis magadnak köszönheted.
Reménytelenül együgyű vagy, ne haragudj...
Sajnálom a hölgy lányát, amiért te vagy a szomszédja.
ha együgyü vagyok miért írsz?
inkább segíts, hogyan béküljek ki vele. Már lehiggadtam, csak nekem is nehéz volt az életem mostani időszaka. Megint átmegyek és most akár azt is eltűröm, hogy megüssön nem fogok visszaütni. Jó ötlet még szerintetek?
Én legalább hat hozzászólást írtam.
Nem tudok segíteni rajtad, mert agresszív és egoista típus vagy.
Ha akkor ott az ajtóban állsz és csendben tűröd a szitkokat, akkor a hölgy lánya is megbékélt volna időben. Most kiprovokáltad azt, hogy megkeseríti az életeteket.
Egy dolgot tehetsz: elköltöztök onnan a saját nyugalmad érdekében.
Átmentem megmondtam, hogy igaza volt mindenben és nem várok megbocsájtást csak tudatni szeretném vele, hogy teljes mértékben megértem és akár mennyire is hihetetlen, de átérzem a helyzetét és nem akarok rossz szomszédi viszonyt, persze nem kell barátnőknek lennünk, de azért ne forduljunk el egymástól a lépcsőházban köszönés nélkül és hiába volt szenvedélybeteg az a néni attól még az ő édesanyja volt, és ha kell neki valami férfi munka a lakásában akkor átküldöm a férjemet akármikor, hogy segítsen nekimert az ő férje külföldön dolgozik és egyedül van a kisgyermekével aki óvodába jár.
Megköszönte és ő is elnézést kért, megbeszéltük, hogy nincs harag.
Gyanús nekem. Lehet, hogy így akar hátba támadni?
Vagy ő is azon gondolkozik, hogy te most kedvesnek tűnsz, és valójában hátba akarod támadni :D
Szerintem egyik túlzásból esel a másikba. Amennyiben nem kamu (kezdek arra hajlani), akkor állj le. Nem kell gyűlölni egymást, de nem kell mézes-mázosnak sem lenni.
Egy kulturált viszonyt kell kialakítani, egymás mellett éléssel.
rendben köszönöm!
nem kamu, én lennék a legboldogabb ha viccből írhatnék ilyen kérdéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!