Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt a dolgozni...

Miért mondják azt a dolgozni akaró nőre, hogy karrierista?

Figyelt kérdés

Szerintem a karrierista azt jelenti,hogy valaki a szakmájában nagyon törtető.A lehető legtöbbet akarja elérni,vagy törekszik egy magasabb szint elérésére.

Ezzel szemben az emberek többsége pusztán kényszerből dolgozik,elvégzi amit kell,de nem hajtja kifejezetten nagy ambíció.

Szerintem tévesen ez a felfogás,hogy a dolgozó nő karrierista.Szimplán nem élhet ingyen,úgy mint egy férfi sem.De a férfiaknál még sem használják ezt.

Elég szexista felfogás.

2014. jún. 10. 06:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen,utolsó erre gondoltam:)

Pontosan amit te írsz.

A felelősségteljesen gondolkodó egyénekre,akik nem hajlandóak lemondani az igényeikről és ezért dolgozni hajlandóak,rásütik,hogy karrierista.

Pedig szimplán csak vannak igényei.

Nekem nincs bajom egyikkel sem.Csak olyan fogalomzavar van,hogy az durva.

Főleg azok a nők használják ezt,akik gyereket szülnek a semmire,aztán szerintem ezzel akarják magukat elfogadtatni(mert ugye ezt azért nem szeretik visszahallani),hogy lekarrieristázzák azokat,akik nem szülnek a semmire.

2014. jún. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!