Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy én így jól érzem magam? Miért ilyen intoleránsak a kövérekkel? Miért fogadják el jobban a melegeket, romákat, betegeket, mint a kövéreket?
165 cm és 135 kg vagyok. Nem akarok lefogyni. Sokan célozgatnak rá, a bátrabbak konkrétan ki is mondják, hogy fogynom kell, de én nem akarok, mert jól érzem így magam. Az orvosom azzal nyaggat, hogy így hamar meghalok és nem lehet gyerekem sem. Az válaszom erre : max.40 éves koromig akarok élni, gyereket nem akarok. Mire akarjak gyereket? Ebbe a bolond, bizonytalan világba? Minek akarjak megöregedni? Hogy egyedül maradjak, megkeseredjek és még nyögdíjat se kapjak a drága állambácsitól? Ne neee...akkor inkább, amig lehet jókat túrázni, bulizni, enni, inni, aludni, szexelni majd fiatalon meghalni.
Nem értem, a melegeknek miért nem mondják, hogy menj dilidokihoz, hogy hetero legyél, a romának miért nem mondják, hogy fehéritsd ki magad, a betegnek miért nem mondják, hogy gyógyulj meg, viselkedj normálisan, miért mindig csak a kövéreket kell piszkálni, hogy "foggyá' le mer' !!!" Már a csapból is ez folyik szinte!
Miért ilyen intoleránsak a kövérekkel?
Miről írnál te cikket?
Arról, hogy jobb fiatalon meghalni, mint élni?
Jobb a lustaság és a magyarázatok gyártása, mint a tenni akarás és a kitartás.
Nem érdemes egészségesnek lenni?
Van olyan degenerált, aki hallgat a tanácsaidra? Kétlem!
A józan észnek ellentmond mindaz, amit leírsz.
Kívánom, hogy ne hazúdj önmagadnak! A cikkírást meg felejtsd el..
A diszkriminációról írtam.
Amúgy érdekes. Több kérdésnél megfigyeltem, hogy részinfók alapján milyen hamar elítéli(te)k a kérdezőket. A baj az, hogy ez az utcán is így van, nem csak itt a gyakorin.
Pl:
Maradjunk a kövéreknél.
Megy egy kövér az utcán, a legtöbb embernek mi ugrik be, mit gondol magában? "Húú ez tuti a zabálástól ilyen..." eszetekbe sem jut ugye, hogy beteg is lehet?
Vagy:
Kopasz, szénné tetovált, izmos fickó ül a BMW-ben, akkor ő már tuti maffiózó vagy verőember? Aha, persze...
Vagy:
Minden férfival ellenséges, feministának tűnő "vénlány" tuti feminista leszbikus, mi? Miközben lehet "csak" megerőszakolták, fél a férfiaktól és a távolságtartással próbálja védeni magát...
Soha semmi nem az, aminek látszik. Név nélkül, következmény nélkül könnyű nagyokat beszólni, mi? Ugyanez már nagyon keveseknek menne arccal, névvel...
Ti itt mind, akik engem elítéltek, beszóltok, lenéztek, ne feledjétek:
Ma engem, holnap téged! A malom körbe jár, visszakapsz mindent!
A hozzászólók 95 %-a segíteni akart abban, hogy tisztán láss, óvd az egészséged.
Annak örülnél, ha bátorítanának abban, hogy menj fejjel a falnak. Személy szerint én is tudom, milyen rossz volt kövérnek lenni.
Ha sikerülne lefogynod, csupa jó dolgot tapasztalnál. Ez olyan rossz lenne?
Ha valóban írsz a diszkriminációról, inkább olyan megkülönböztetett személyekről, csoportokról írj, akik nem tehetnek róla, hogy olyanok, amilyenek.
Ha én írnék, arról írnék, hogy nagyon sokan vannak, akik törődnek a másikkal, névtelenül is jó tanácsokat adnak.
"Megy egy kövér az utcán, a legtöbb embernek mi ugrik be, mit gondol magában? "Húú ez tuti a zabálástól ilyen..." eszetekbe sem jut ugye, hogy beteg is lehet? "
Mint Te? Te se vagy beteg, egyszerűen annyit eszel amennyit más több nap alatt. Vagy mire gondolsz? Tudod 100 kövérből talán kettőnél betegség. Azért nem olyan gyakori az a rendellenesség amikor a beteg még a szőnyeget is megeszi kontrollálatlanul. Ott vannak a pajzsmirigy alul működésben szenvedők. A betegség miatt hízik? Csak áttételesen, hiszen lassabb az anyagcseréje, így kevesebb étel is elég lenne, de ő ugyanannyit eszik. Talán ha valaki beteg, akkor a táplálkozását szakember segítségével a betegségéhez kellene igazítania.
A kövérek 99 %-a maradjunk annyiban, hogy önhibájából az. Sokat eszik. Hajlamos vagyok rá, mint már az elején írtam több mint 40 kg-val voltam nehezebb mint most. Genetikailag hajlamos vagyok a hízásra. Ennyi. Mivel ezzel tisztába vagyok, nem zabálok, hanem odafigyelek a mire és mennyire.
Ne csináljunk már mártírt a kövérekből, mert nem igen helytálló. Nézz egyszer az utcán végig, és számold meg, hogy hány kövér ember eszik még az utcán is péksütit, hot-dogot vagy fagyit, vagy bármi mást, és hány sovány.
Folyton azon gondolkodom, amikor egy kövér embert látok enni, hogy tényleg nem bír ki fél órát amíg hazaér anélkül hogy ne zabálna?
De a diszkriminációról írhatsz cikket, csak ne gondold hogy oktalanul nézik semmibe a semmi akaratgyenge embereket. Ők a faj gyenge példányai, így is viszonyulnak hozzájuk. Hozzáteszem nem a duci vagy teltkarcsú, vagy molett emberekről beszélek.
Nem tudom, hogy kikről beszélsz, akik itt elítéltek téged.
Én konkrétan semmit sem tudok rólad azon kívül, amit leírtál magadról.Én az életmódodat utasítom el, és azt, ahogyan kifogásokkal próbálják sokan hárítani a felelősséget arról, hogy ez az életmód önpusztító és teljes mértékben rossz.
Az előítélet egy másik dolog.Én nem vagyok olyan ember, aki az első szempillantás alapján kialakít egy szubjektív és kevés eséllyel helytálló képet valakiről.Bár ez itt nem fordult elő, mert mindenki arról tudott véleményt formálni, ami adva volt a kérdéshez, választ pedig te szerettél volna hallani.Nem írhatok olyan információra alapozva, ami nincs a birtokomban.
Én csak a hozzád hasonló kövéreket ítélem el, kérdező.
Aki mindenkit leszól, de ő a tökéletes, neki ne szóljon be senki. Az emberek többsége csak segíteni akar, de tudod mit? Akkor maradj így, gyárts elméleteket magad köré, hogy így a jó, nehogy le kelljen fogyni. De amikor majd kezelésre fogsz szorulni, akkor NE menj el se az orvoshoz, se a kórházba. Ha amúgy a segítség nem kell, és csak ledegradálni tudsz mindenkit, akkor akkor se kelljen a segítség, mikor már tényleg probléma van!
Tudod te tökéletesen bizonyítod azt, hogy a szép szó, az érvek semmit nem érnek, mert sok ember egyszerűen nem ért ezekből.
Még jól érzed magad, de számolj azzal, hogy:
- a legkisebb mozdulattól is már fájni fog a lábad, és a hátad
- nem fogsz kapni normálisan levegőt amikor mozogsz
- nem fogsz magadra illő ruhákat találni
- nem lesz párkapcsolatod (az emberek többségének taszító a semmitelen elhízott test, és ez nagyfokú igénytelenségre utal [betegség miattit nem veszem ide, és az RITKA])
- büdös leszel, még akkor is, ha napi 10-szer fürdesz
- vérnyomás problémáid lesznek, és cukorbetegség
- rengeteg éved vegetálással fog eltelni fekvőbetegként, mert egyszerűen már segítség nélkül fel állni sem fogsz tudni + ugye a lábfájás a nagy súly miatt
- a szíved egyre jobban meg fog terhelődni, mert ekkora testet végkeringetni vérrel baromi megterhelő, és ugye nem kell részletezni, mi van akkor, ha a szív "elfárad"
...és még sorolhatnám.
Az emberek csak segíteni akarnak, még akkor is, ha ezt rosszul teszik. Azt akarják, hogy belásd, hogy ez egyáltalán nem normális, és a helyzettel, meg ezekkel az elméletekkel szinte tudatosan pusztítod magad. A melegekkel/cigányokkal/rasszokkal/betegségekkel összehozni a kövérségedet nagy primitívségre utal, és arra, hogy te szimplán baromi lusta vagy, még csak gondolkodni is.
Ha ez a kérdés nem provokáció és kamu, akkor nagyon meg fogod szívni az életben. Nem tudom hány éves vagy, de nagyon gyerekesen viselkedsz.
"mig lehet jókat túrázni, bulizni, enni, inni, aludni, szexelni majd fiatalon meghalni. "
Ez meg egyenesen nevetséges. Neked az jó túrázás, hogy 2 perc után leállsz fél órára pihenni, mert nem kapsz levegőt, nem bírod?
Szexelni? kivel? Pár ember van olyan, akinek fétise a kövérség, az emberek többsége egyáltalán nem létesítene szexuális kapcsolatot egy kövér emberrel, és ezt most nem bántásból mondom, ez tény. Régen sem ez volt az ideál, valamit nagyon elnézhettél.
Szóval szerintem gondolkozz el ezeken, majd nézd végig miket írtál a szemed előtt lévő lila köd nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!