Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Nyugaton is (pl. Németországba...

Nyugaton is (pl. Németországban) ennyire intoleránsak az emberek?

Figyelt kérdés

Olvasgattam néhány kérdést itt GyakoriKérdéseken (persze nem lehet átlagot levonni a teljes népességre, de azért mégis kiakasztó), és meglepően tapasztaltam, hogy mennyi intoleráns ember van (legalábbis ezen az oldalon). Megy a zsidózás, b*zizás, de miért?

Nyugat-Európában is ilyen sok beszűkült látókörű ember van?

2012. ápr. 13. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Ez csak a mi nemzeti szégyenünk.
2012. ápr. 14. 00:07
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2012. ápr. 14. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen, de Németországban már régebb óta tart a politikailag korrekt nevelés, ezért csak néhány sör után kezdik énekelni a náci indulókat.
2012. ápr. 14. 01:16
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

3/3. Németországban nem énekelnek náci indulókat néhány sör után sem. Vannak nekik saját népi dalaik.

Ott is vannak neonácik,de azokat a többség nem szereti.

2012. ápr. 14. 06:35
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

3. Válaszoló: ha valaki elkezdene náci indulókat énekelni, akkor nem sokáig lenne rá alkalma, ugyanis azt büntetik, és OTT be kell a törvényeket tartani.

Másrészt ott nem szokás hullarészegre inni magát senkinek (néhány kamasztól eltekintve), mert aki RÉSZEG, azt annyira elitélik, hogy nem áll vele többé szóva senki.

2012. ápr. 14. 08:23
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Mint tudjuk,ide néhány tízezer ember ír. Egy részük zsidózik. Alaposabban szemlélve, nagyjából ugyanazok. Magyarországon tízmillió ember él.

Ilyen emberek Németországban (és másutt) szintén akadnak. Ha nálunk kicsit nagyobb arányban, annak egyértelműen a politika elfajzása az oka (másutt is).

Olyan nagyon (ebben sem) lógunk ki a sorból, bár néhányan szeretnék.

2012. ápr. 14. 09:59
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szeretem a b*zikat. Ez gond? Nem bántom őket fizikálisan, de akkor sem szeretem. Emiatt nem leszek gonosz ember.
2012. ápr. 14. 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nem azok. Miért? Sokan azért, mert nem tudnak megélni, ezért egyszerűbb bűnbakokat keresni és fröcsögni, mint elgondolkodni. De hogy aki jó életszínvonalon él, az miért ilyen, az nekem is rejtély. Talán mert ezt látja szinte mindenhol Magyarországon? Ezek az emberek szted mennyit tudnak a melegekről, zsidókról?:). Semmit. Egyébként nekem ez a fő ok amiért külföldre megyek, rohadt unalmas ez a sok, primitív, szűk látókörű, bunkó ember.
2012. ápr. 14. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

"Olyan nagyon (ebben sem) lógunk ki a sorból, bár néhányan szeretnék."

Nem?:D. ez a hét vicce. Olvass már el közvélemény-kutatásokat. A magyarok közül rengetegen utálják a melegeket, cigányokat, zsidókat, külföldieket, gyakorlatilag mindenkit, aki nem magyar. Nemrég olvastam,h pl a magyarok 70%-a meleg embert még a szomszédjának sem akar, szted ha ezt megkérdeznék német emberektől, mekkora lenne az arány? 5%?:d.

2012. ápr. 14. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!