Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mitől féltek?

Dododen kérdése:

Ti mitől féltek?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg hogy ti mitől féltek.
2014. ápr. 15. 16:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Én a macskáktól félek.. Megvan rá az okom.

Anyumat 2 évvel ezelőtt megkarmolta a szomszéd macskája. A karmolás nemmúlt el neki, és 1 héttel később arra ébredt, hogy viszket neki, és mozog. Apuval rohanás a kórházba, és a seb alatt valami kis féreg volt, az mozgott a bőre alatt. Kiderült, hogy a macskának valami fertőzése volt, és a karmolásával anyu bőre alá került.. Hónapokig kezelték a macskakarmolását.. Na azóta félek a macskáktól.. Szívem szerint be se mennék olyan lakásba ahol macska van.(sajnos a legjobb barátnőmnek 2 macskája is van) Ráadásul a macskák szerintem érzik a viszolygásomat mert állandóan nekem dörgölődnek, állandóan az ölembe akarnak ülni...de én nem engedem.. Ha már zavaróan környékeznek, akkor inkább elmegyek a lakásból..:) (bántani soha nem bántok egy állatot sem, inkább lelépek)

19/L

2014. ápr. 15. 19:19
 32/36 A kérdező kommentje:
:)
2014. ápr. 15. 19:21
 33/36 anonim ***** válasza:
egyebkent miert erdekel?:) es koszi en voltam a #11:)
2014. ápr. 15. 19:22
 34/36 anonim ***** válasza:
Bár imádok vízben lenni mindig elfog valami félelem, hogy talán van valami alattam a vízben. Ez még a medencékben is előjön néha, természetes vizekben pedig mindig. Érdekes ez a kettős érzés, szerencsére eddig mindig a vízimádat nyert. :) 18/F
2014. ápr. 15. 19:36
 35/36 anonim ***** válasza:
Emberektől, telefonálástól, idegenekkel való beszélgetéstől, felelősségteljes munkáktól... Igen, szociális fóbiás vagyok. :P
2014. ápr. 15. 23:32
 36/36 anonim válasza:

Félek attól, hogy a családtagjaimnak nagy baja esik, vagy nagyon megbetegednek és halálosan félek a molylepkéktől. A horrorfilmektől, démonoktól, szellemektől egyáltalán nem. Fogalmam sincs miért, pedig hiszek bennük (ha megjelenne egy, elküldeném a fenébe, az is csak egy entitás, semmi más). Az éjszakai zajok is hidegen hagynak, ha meghallok valamit, akkor nem kezdek el izzadni és nem fog hevesebben verni a szívem. És félek attól, hogy egyedül fogom leélni az életem.

Egy 15 éves lány.

2014. máj. 7. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!