Ti mitől féltek?
en akkor szoktam felni amikor valami jo dolog tortenik es mar nem akarok orulni mert felek hogy rogton valami rossz lesz belole..altalaban ilyen vagyok..szerencsetlen..de remelem ez csak ezzel a korral jar:)14/l
Nyugi! Ne félj ilyenkor,inkább örülj a jónak.
Egyáltalán nem vagy szerencsétlen e miatt.Mindenki mástól fél. :)
Attól, hogy valamelyik szerettem meghal. A saját halálomtól. Attól, hogy a barátaim eltávolodnak majd tőlem. A pókoktól és a sötéttől. Attól, hogy megtámadnak/megölnek. A magasságtól és a nagyon mély, sötét víztől.
19l
Más valllású emberektől vagyis olyanoktól akik nem hisznek a mi istenünkben. Nem tudok közeledni egy pl buddhista emberhez mert félek tőle.
A pókoktól, magasság, zavaros víz, rovarok, gyilkosok, horror film,cápa,démon,ördög,sátán,texasi láncfűrészes,jósok.félek mindentől amit "Istenbe ütközik"
Ne így értsék ék nem vagyok prűd sőt kihívó vagyok és nem vagyok nagyon vallásos de hiszek Istenben sok mindent köszönhetek neki ezért mindentől rosszul vagyok ami neki rossz.
14/l
injekció(alapból nem féltem, de aztán a régi balf.sz iskolaorvos 2 védőoltásnál is beletörte a tű végét a bőrömbe, egyszer csontba adta.Azóta irtózom tőlük)
A másik nagy félelmem az hogy apám lerészegedik (mint néha)és álmomban megöl.
Ja és a nagy viharoktól(jégeső,csörög-csattog az ég 70-80km/h szél ennél már alaposan betojok)5éve amióta egy tönkretette a házunkat, és az egész falut
Félek attól, hogy egyszer öreg lesz. Nem a haláltól, mert szerintem vannak annál rosszabb dolgok, hanem magától az öregségtől.
Félek attól, hogy egyszer teljesen egyedül maradok, és nem lesz senki sem, akire számíthatok.
Félek a kis helyen való bezártságtól (klausztrofóbia).
Félek attól, hogy nem sikerül majd semmit elérnem az életemben, amit szeretnék (pl jó állás, férj, gyerekek)
Félek nagyon attól is, hogy egyszer autóbalesetem lesz.
A fogorvostól rettegek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!