Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mitől féltek?

Dododen kérdése:

Ti mitől féltek?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg hogy ti mitől féltek.
2014. ápr. 15. 16:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én leírhatatlanul félek attól, hogy valaki megerőszakol. Hogy eszközként használja a testem akaratom ellenére, és megaláz. Legborzalmasabb rémálmaimban ilyet élek át. Viszont ami még rosszabb, hogy hajlamos vagyok kísérteni a sorsot kihívó öltözékekkel meg hajnalban egyedül sétálgatással.. Fura ellentmondás.

Más dolgokról is félek (pl hogy éjjel figyel valaki, vagy hogy van egy zaklatóm, cigányok, nagyobb pókok, beszakad a jég alattam, stb) de ettől a legjobban.

2014. ápr. 15. 17:21
 22/36 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2014. ápr. 15. 17:28
 23/36 anonim ***** válasza:

Időpont ma 17:21

Alattam pár éve beszakadt a jég amikor egy tónál korcsolyáztunk.

Lelkesen korizok, és hopp, egyszer csak kinyílik a jég alattam, és csak zuhanok. Egyszerűen a zuhanás érzésétől annyira meglepődtem, hogy a hideg vizet nem is érzékeltem pár percig. Nagy szerencsém volt, mert sokan voltak akkor kint a tónál, és többen gyorsan lereagálták, hogy bajban vagyok. Bár teljesen elsüllyedtem, sőt még vizet is nyeltem, de amilyen gyorsan, és váratlanul süllyedtem le, ugyanolyan gyorsan és váratlanul éreztem, hogy elkapják a kabátomat, és húznak is ki a vízből. Hál istenek semmi bajom nem lett. Szóval a jégbeszakadástól már nem félek..:)

Viszont nagyon félek a fülbemászóktól..

vagyis ezektől

[link]

2014. ápr. 15. 17:31
 24/36 A kérdező kommentje:

Szegény!

Nagyon rossz élmény lehetett a jeges.

2014. ápr. 15. 17:38
 25/36 anonim ***** válasza:
Én attól, hogy megbántom a szeretteimet. Nekem csak ők számítanak és félek nehogy hogy nekik ártsak.
2014. ápr. 15. 17:38
 26/36 A kérdező kommentje:
Én ha úgy nézzük akkor a cukorkáktól is félek,mert kiskoromban félrenyeltem egyet és megakadt a légcsövemben,és majdnem megfulladtam.Végül apukám egy nagyot rávert a hátamra és kirepült belőlem a cukorka. :)
2014. ápr. 15. 17:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Én a haláltól félek. Pontosabban attól, hogy esetleg nincs semmi a halál után. Kész, vége, éltem, ahogy éltem, több órát már nem tölthetek se a Földön, se sehol. Egyszerűen borzasztó, és felfoghatatlan az, hogy a halál után nincs semmi. Én azonban nagyon hiszek benne, hogy igenis van élet a halál után, mégis van bennem egy aprócska gombóc, aki nagyon fél, mi van, ha az egész csak mese... De Isten létezéséről is kaptam már pár jelet, úgyhogy nagyon-nagyon bizakodom!!! :)
2014. ápr. 15. 18:18
 28/36 anonim ***** válasza:
én attól félek, hogy valaki belémszeret, járunk, utána megismer jobban és kiábrándul és elveszítem.
2014. ápr. 15. 18:19
 29/36 A kérdező kommentje:

Én a haláltól félek. Pontosabban attól, hogy esetleg nincs semmi a halál után. Kész, vége, éltem, ahogy éltem, több órát már nem tölthetek se a Földön, se sehol. Egyszerűen borzasztó, és felfoghatatlan az, hogy a halál után nincs semmi. Én azonban nagyon hiszek benne, hogy igenis van élet a halál után, mégis van bennem egy aprócska gombóc, aki nagyon fél, mi van, ha az egész csak mese... De Isten létezéséről is kaptam már pár jelet, úgyhogy nagyon-nagyon bizakodom!!! :)

Ne félj!

A halál után biztosan van élet,mert ha Isten létezik akkor a Mennyország is.

Márpedig Isten létezik! :)

2014. ápr. 15. 19:00
 30/36 A kérdező kommentje:

én attól félek, hogy valaki belémszeret, járunk, utána megismer jobban és kiábrándul és elveszítem.

Az élet néha nehéz,de ne aggódj ha ez megtörténik egyszer akkor is biztos,hogy lesz egy újabb fordulat,ami meghozza az igazit.(igazi=a párod) :)

2014. ápr. 15. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!