Ti féltek attól hogy megbuknátók? én nem 11/f
Szóval te bukásra állsz! Igen félnék, hogy buta maradok, hogy nem tettem meg semmit azért, hogy jó tanuló legyek.
21f
Höhö, én MÁR nem.
A bukás nem a világ vége, csak egy erőteljes fejbekólintás, hogy össze kéne szedned magad. Ugyan engem eddig csak félévkor húztak meg, de nem fájt annyira, mint vártam. Nem a jegyek fogják megmondani, elég talpraesett vagy-e az élethez.
Nyelvtanból hogy állsz? :D
11 évesen nem, de majd szépen meglátod, hogy nem menő dolog bukásra állni, mert a jövőd múlik azon, hogy tanulsz. Ha általánosban nem szokod meg, hogy a semmi kis tananyagból 4-es, 5-ös legyél, akkor nem lesz meg a fránya kémiahármas majd tizedikben (saját példa, kitűnő voltam általánosban, most meg mindent megteszek és 4.13).
Szóval igen, én eléggé félnék, ha bukásra állnék akármiből is, összehőznám magam, és mennék a tanárhoz javítani, itthon meg rendesen rákészülnék, hogy meglegyen az a rohadt kettes.
16/L
attól függ miből!
atek-fizikából szinte lehetetlennek látnám de legalább megpróbálnám.
Persze, hogy nem félsz! Idézem: megbuknátók!
Nem ,,megbuknátok" véletlenül?
Jó neked a rossz is! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!