Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti féltek?
Figyelt kérdés
Féltek hogy ha egy fiúnak borzasztóan hatalmas nagy ereje van de soha de soha nem bántana egy lányt?2014. jan. 20. 19:57
1/12 anonim válasza:
nem. de azért jobban odafigyelnék mi jön ki a számon. XD
2/12 anonim válasza:
Hát ha fiúkkal szemben agresszív,hamar felkapja a vizet, akkor akárhogy is mondja, hogy sosem ütne meg, azért nem érzem magamat teljes biztonságban, mert kiszámíthatatlan, bármit mond is.
3/12 A kérdező kommentje:
még akkor se csinálnék semmit sem :D nem vagyok szörnyeteg
2014. jan. 20. 19:59
4/12 A kérdező kommentje:
elég jámbor vagyok és nem hiszek az erőszakban vele ellentétes az erőm ami tényleg hatalmas
2014. jan. 20. 19:59
6/12 anonim válasza:
Nekem volt már nagyon erős barátom, hirtelen haragú típus, de rám még a hangját sem emelte. Nem ítélek ez alapján :)
7/12 anonim válasza:
Nem félnék. Nem kell félteni engem sem.
Egyszer ütne meg véletlenül. Üvegszilánkkal tömném be a száját. Ugyan egy férfi hiába nagyobb és erősebb fizikailag, mint én, gyorsabb és flexibilisebb vagyok.
9/12 anonim válasza:
En se felnek szerintem meg tetszene is. :D
10/12 anonim válasza:
Amennyiben nem egy agyatlan, agresszív vadállat, úgy nem hiszem, hogy van ok a félelemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!