Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nem féltek éjszaka a szórakozóhelyeken vagy az utcán a kicsit már részeg pasiktól?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 08:50
1/10 anonim válasza:
nem.. :-) nem jarok egyedul az ejszakaba az utcakon..
3/10 anonim válasza:
Sötétedés után soha nem járok egyedül az utcán.
4/10 anonim válasza:
Nem mászkálok egyedül éjszaka, olyankor mindig csoportosan megyünk. Szórakozó helyre sem megyek egyedül.
24/n
5/10 anonim válasza:
nem bulizok problem solved ;)
6/10 anonim válasza:
Ugyan mitől félnének?Pénzük nincs,dugni meg szeretnek.
7/10 anonim válasza:
Hatos Te most erőszakról beszélsz!
Az erőszaktevők egy férgek. ugye nem tartozol közéjük?
8/10 anonim válasza:
#7, szerintem ez vicc akart lenni.
9/10 anonim válasza:
Nem félek. Egyszer már megtámadtak, de sikerült elmenekülnöm. Továbbra se félek, de azóta jobban kerülöm a néptelen és rosszul megvilágított utcákat.
10/10 anonim válasza:
6os vagyok megint,csak itt az interneten olvastam egyszer ezt egy viccben,ami eredetileg így szólt:
Piroska megy ar ardőben,mire elő ugrik a farkas egy bokorból,piroskára semmi hatással nincs.A farkas meg kérdi:
-Hát te miért nem ilyedtél meg tőlem?
-minek,pénzem nincs,dugni meg szeretek.
Az erőszak dolga más tészta élőben...
Nem vagyok erőszaktevő,max úgy hogy amikor volt barátnőm,ő sokszor nem akarta,én meg fel izgattam,hogy akarja,és már csináltuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!