Ti mitől féltek?
ÍÍÍ!!!!
A második válaszoló durva dolgoktól fél.
Ez tényleg félelmetes. :O
4. válaszoló.
Én hasonló képen cselekszem mint te. :)
Megpróbálom leírni, de olyan sok van, hogy hirtelen nem is tudom kb felét se.:D
A legfőbb félelmeim egyike a horror, és az abban felbukkanó különféle szörnyek. Félek még a démonoktól, a gonosz emberektől, és minden veszélyes sportágtól és dologtól is.
Én sok mindentől, de amitől már kórosan félek az a halál.
Egyszerűen félek a haláltól, és nem akarok meghalni.. Sajnos már ott tartok, hogy néha ha álmodom a halálomról akkor utána hetekig rettegésben vagyok. Ideje lenne felkeresnem egy buddhistát vagy valakit aki segítene a halálfélelmem leküzdésében.
Ha viszont kézzel fogható dolgoktól kell félnem akkor 2 dologtól félek már-már hisztérikusan
Az egyik a pókok. Undorodom a pókoktól
a másik amitől nagyon félek az a fogorvos..:)
6. válaszoló
Fogorvos:Ez aranyos :)
Én csak 1 dologtól félek. Hogy erőszakos halálom lesz. Attól, hogy megfulladok a vízben mert valaki a fejemet nyomja bele, vagy elvágják a torkomat, vagy lelőnek, vagy megfojtanak miközben megerőszakolnak.
Túl sok ilyen megtörtént eseteket nézek, és elképeszt, hogy sokan milyen brutálisan halnak meg mások keze által..
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!