Ti nem "féltek" a ballagástól?
attól, hogy véget ér egy időszak, a közös cigizések, lazulások suli után, ökörködések szünetbe, a barátok/haverok, az egy emberként történő falazás, amikor valaki lelépett utolsó óráról, aranyköpések, a mindennapok. nem fog hiányozni nektek mindez? nem éreztétek/érzitek, hogy kitépnek egy darabot a szívedből?
folytathatnám ezt a b_uzi szöveget, de azthiszem átjött a lényeg :DDDD
Én nem féltem tőle, mert nekem nem volt mi hiányozzon, totál ki voltam közösítve, ezek az én életemből amiket leírtál, sajnos kimaradtak :(
Általános iskolában, most középiskolába járok, itt is ki vagyok közösítve, szóval majd itteni ballagás után is kb. így fogok visszagondolni a középiskolára.
persze, nem hal meg senki, de véget ér egy napi rutin, elszakadsz egy társaságtól, ami 4-5 évig a második családod jelentette majdnem.
lehet, hogy ezeket nem csináltad, mindenkinek más jut eszébe a gimis évekről, de attól függetlenül vége lesz, és nagyon fog hiányozni :/
dehogy félek xd örülök h elkerülök az állatkertből :D az összes osztálytársam így vanvele. :D
naviszont 8.nál éreztem ilyet.. és néha még visszatér a hiánya.. de nem hozhatom vissza a dolgokat. az élet pörög tovább.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!