Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti nem "féltek" a ballagástól?

Ti nem "féltek" a ballagástól?

Figyelt kérdés

attól, hogy véget ér egy időszak, a közös cigizések, lazulások suli után, ökörködések szünetbe, a barátok/haverok, az egy emberként történő falazás, amikor valaki lelépett utolsó óráról, aranyköpések, a mindennapok. nem fog hiányozni nektek mindez? nem éreztétek/érzitek, hogy kitépnek egy darabot a szívedből?

folytathatnám ezt a b_uzi szöveget, de azthiszem átjött a lényeg :DDDD

2014. jan. 26. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem féltem tőle, mert nekem nem volt mi hiányozzon, totál ki voltam közösítve, ezek az én életemből amiket leírtál, sajnos kimaradtak :(

Általános iskolában, most középiskolába járok, itt is ki vagyok közösítve, szóval majd itteni ballagás után is kb. így fogok visszagondolni a középiskolára.

2014. jan. 26. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ád egy: egy csomó dolgot nem csináltam a listáról, inkább emberként viselkedtem tanultam a szünetekben(otthon nem szoktam) és figyeltem az órákon. Ád kettõ: attól még, hogy elballagtok nem hal meg senki, én is találkozgatok a volt osztálytársaimmal a szabadidõmben, mert még attól, hogy máshová járunk barátok vagyunk
2014. jan. 26. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:

persze, nem hal meg senki, de véget ér egy napi rutin, elszakadsz egy társaságtól, ami 4-5 évig a második családod jelentette majdnem.

lehet, hogy ezeket nem csináltad, mindenkinek más jut eszébe a gimis évekről, de attól függetlenül vége lesz, és nagyon fog hiányozni :/

2014. jan. 26. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:

dehogy félek xd örülök h elkerülök az állatkertből :D az összes osztálytársam így vanvele. :D

naviszont 8.nál éreztem ilyet.. és néha még visszatér a hiánya.. de nem hozhatom vissza a dolgokat. az élet pörög tovább.. :)

2014. jan. 26. 23:23
 5/6 anonim válasza:
Én nagyon félek tőle.Már most összeszorul a szívem, rettentően hiányozni fognak.Imádom ezt az osztályt.:(<3
2014. jan. 27. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyan 8.ból megyek,de annyira nem az osztály fog hiányozni,inkább a suli maga,a tanárok.Osztályból aki hiányozni fog,azzal majd beszélek,talizok.;D De várom az új sulit,embereket.;))
2014. jan. 31. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!