Ti mitől féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
Olyan nincs, hogy semmitől nem fél az illető, legfeljebb nem ismeri be. Én a családom elvesztésétől, a haláltól és a cigányoktól félek, aki kíváncsi miért az írjon privátot ( utolsó 2-re van magyarázat, az első érthető ), aki nem....
Ti mitől féltek a legjobban? Többet is írhattok.
2014. jan. 23. 22:23
1/32 anonim válasza:
Gyógyíthatatlan és halálos betegségektől, rosszulléttől, haláltól.
3/32 anonim válasza:
Én most 15 éves vagyok és amitől a legjobban félek az a felnőtté válás. Hogy el kell majd hagyni a családom, valamint attól rettegek minden nap hogy nem érek el semmit az életben. Többek között emiatt küzdök minden nap kő keményen.
4/32 anonim válasza:
Tűktől, halálos betegségektől (nálam vagy szerettemnél) és a cigányoktól én is. Ezt a legkisebb rasszizmus nélkül mondom, általánosítva, van roma haverom aki igen rendes családból származik, de ismeretlenben meg amit napi szinten látni, igenis félek tőlük, volt már elég negatív élményem.
6/32 anonim válasza:
Attól félek, az emberek nem jönnek rá arra, hogy mennyire tökéletes is vagyok.
7/32 anonim válasza:
Jesszusom, 3-as, én kiskoromban mindig is arra vágytam, hogy végre önálló életet éljek, és ne parancsljon nekem senki! Te meg pont ettől félsz??
8/32 anonim válasza:
Kérdező, ugyan azoktól félek, amiktől te és még a súlyos betegségektől. Amúgy szerintem nincs olyan ember, akiknél ne ezek állnának az első helyen.
9/32 anonim válasza:
Azoktól amiket te is írtál,és a pókoktól.
10/32 anonim válasza:
Hát. Sok mindentől annyira nem félek. A haláltól nem, mert hát egyszer minden véget ér idő előtt vagy után. Ugye van ez a "szokásos", hogy a családom elvesztésétől. Ezen kívül,még attól, amikor hasogatom a tűzifát véletlen mellé csapok és egy lábbal rövidebb leszek. Valamint félek a magasságtól (erősen tériszonyom van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!