Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mitől féltek a legjobban?

Ti mitől féltek a legjobban?

Figyelt kérdés

Olyan nincs, hogy semmitől nem fél az illető, legfeljebb nem ismeri be. Én a családom elvesztésétől, a haláltól és a cigányoktól félek, aki kíváncsi miért az írjon privátot ( utolsó 2-re van magyarázat, az első érthető ), aki nem....

Ti mitől féltek a legjobban? Többet is írhattok.

2014. jan. 23. 22:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Halálos betegségektől és attól, hogy valami betegség vagy baleset következtében elvesztem a józan eszemet.
2014. jan. 23. 23:20
 22/32 A kérdező kommentje:
20# Szerintem inkább legyek az első tisztességes elnök. Vagy az az elnök, aki visszaszerzi Nagy-Magyarországot. Vagy is-is.
2014. jan. 23. 23:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát a félelem csak akkor nagy úr",-ha táplálja az ember ezt az érzést.Ne féljetek,mert ha a rossznak el kell jönnie-úgy is eljön főleg ha bevonzza az ember azzal,hogy mindig aggódik-fél. Arra kell gondolni,hogy minden rendben lesz,a szorongató érzéseket meg el kell engedni.

Ha őszinték vagyunk,azért mindenki saját magát félti,senkit-semmit nem akarunk elveszíteni.

2014. jan. 23. 23:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én bajban vagyok!Szerintem már nagyon bevonzottam magamnak :(

19-es vagyok.

2014. jan. 23. 23:36
 25/32 anonim ***** válasza:
Kérdező. (10. vagyok) Én beérem azzal is, ha az unokám tudja ki voltam. Egyszer mindenkit elfelejtenek. Nem értem, hogy miért lenne ez probléma, vagy, hogy ezen miért kell aggódni?
2014. jan. 23. 23:43
 26/32 Alaque ***** válasza:
Előfordul, hogy félek attól, hogy azok, akiket nagyra becsülök, pont ellenkezőleg éreznek irántam. Magas helyeken gyakran van tériszonyom is. Mondjuk ez a kettő még érthető, meg lehet logikus magyarázat rájuk, de hogy a zombiktól meg a mindenféle rothadó sétálgató élőholtaktól miért rettegek betegesen, annyira, hogy a Doom3-tól idegösszeomlást kapok, azt nem tudom megmondani!
2014. jan. 24. 00:01
 27/32 anonim válasza:

1.A szeretteimet valami baj éri.

2.A jövőmtől. Félek, hogy egy befordult, depressziós,munkanélküli nő leszek.. akinek egy normális barátja sincs.

3. A bogaraktól.

19/L

2014. jan. 24. 01:05
 28/32 anonim ***** válasza:

Én nagyon sok mindentől félek..:) Még sosem soroltam végig, de most megteszem.

Nálam is jelen van a családom elvesztésétől való félelem, a betegségektől való félelem (nagyon), a cigányoktól és a haláltól. Vannak apróbbak: pókok és ronda bogarak, vonatok, vaddisznók, csonttörés, fogorvos, mély víz..

És még pár "nagyobb" dolog: hogy egyedül maradok, hogy nem lesz munkám és nem érek el semmit, hogy nem lesznek rám büszkék, elszakadok a barátaimtól, nyilvánosan megaláznak, idegenek megvernek, kigyullad a házunk és hogy kellemetlenül halok meg.

Így visszaolvasva..hogy tudok egyáltalán élni??:D

2014. jan. 24. 09:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy elfelejtek félni, és valami hülyeséget csinálok, amit később megbánok.
2014. jan. 24. 10:06
 30/32 anonim ***** válasza:
Attól félek, hogy ahogy öregszik a társadalom, a cigányok egyre csak gyarapodnak, és mire megöregszem, egyszer csak arra kell ébrednem, hogy két cigány "család" is úgy köszön, "jó reggelt szomszéd". Nyugdíjam már úgysem lesz, de lehet az öregkort sem fogom megérni, mert előbb utóbb agyonvernek álmomban, mikor betörnek.... :(
2014. jan. 24. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!