Ti mitől féltek a legjobban?
Olyan nincs, hogy semmitől nem fél az illető, legfeljebb nem ismeri be. Én a családom elvesztésétől, a haláltól és a cigányoktól félek, aki kíváncsi miért az írjon privátot ( utolsó 2-re van magyarázat, az első érthető ), aki nem....
Ti mitől féltek a legjobban? Többet is írhattok.
Hát a félelem csak akkor nagy úr",-ha táplálja az ember ezt az érzést.Ne féljetek,mert ha a rossznak el kell jönnie-úgy is eljön főleg ha bevonzza az ember azzal,hogy mindig aggódik-fél. Arra kell gondolni,hogy minden rendben lesz,a szorongató érzéseket meg el kell engedni.
Ha őszinték vagyunk,azért mindenki saját magát félti,senkit-semmit nem akarunk elveszíteni.
Akkor én bajban vagyok!Szerintem már nagyon bevonzottam magamnak :(
19-es vagyok.
1.A szeretteimet valami baj éri.
2.A jövőmtől. Félek, hogy egy befordult, depressziós,munkanélküli nő leszek.. akinek egy normális barátja sincs.
3. A bogaraktól.
19/L
Én nagyon sok mindentől félek..:) Még sosem soroltam végig, de most megteszem.
Nálam is jelen van a családom elvesztésétől való félelem, a betegségektől való félelem (nagyon), a cigányoktól és a haláltól. Vannak apróbbak: pókok és ronda bogarak, vonatok, vaddisznók, csonttörés, fogorvos, mély víz..
És még pár "nagyobb" dolog: hogy egyedül maradok, hogy nem lesz munkám és nem érek el semmit, hogy nem lesznek rám büszkék, elszakadok a barátaimtól, nyilvánosan megaláznak, idegenek megvernek, kigyullad a házunk és hogy kellemetlenül halok meg.
Így visszaolvasva..hogy tudok egyáltalán élni??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!