Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mitől féltek a legjobban?

Ti mitől féltek a legjobban?

Figyelt kérdés

Olyan nincs, hogy semmitől nem fél az illető, legfeljebb nem ismeri be. Én a családom elvesztésétől, a haláltól és a cigányoktól félek, aki kíváncsi miért az írjon privátot ( utolsó 2-re van magyarázat, az első érthető ), aki nem....

Ti mitől féltek a legjobban? Többet is írhattok.

2014. jan. 23. 22:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én is a betegségektől és attól, hogy teljesen egyedül maradok majd. Egész eddigi életemben sokat voltam/vagyok egyedül, sikerült önállóvá válnom, de belegondolni sem merek, mit kezdenék magammal, ha senki nem lenne már mellettem még egy kicsit sem. A haláltól magától én nem félek annyira, inkább csak attól, ahogyan bekövetkezik majd. És nem is a saját halálom aggaszt, hanem a szeretteim elvesztése. Tehát megint ott vagyok, amit először írtam.
2014. jan. 23. 22:52
 12/32 anonim válasza:

nincs mitől félnem.

nem félek.

a halál megváltás lenne számomra.

2014. jan. 23. 22:55
 13/32 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem sikerül megvalósítanom a terveimet. Néha elő is fordul sajnos, rövidebb távú dolgoknál, de borzasztó lenne, ha nem érném el a céljaimat, amik még megmaradtak. Pláne akkor, ha én magam állnék a saját utamba, és nem külső tényező gátolna meg benne.
2014. jan. 23. 22:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a rengeteg bolondtól, akik csak előrefelé nem látnak, amikor jönnek szemből a sávodban...
2014. jan. 23. 23:00
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Az öregkortól. Nem a haláltól, vagy a halál közelségétől, a haláltól nem félek, hanem attól, hogy ráncos leszek, ősz, fájni fog mindenem, alig fogok tudni járni, magatehetetlen leszek... Félek még attól, hogy valami baj éri a családomat, szeretteimet, és a kígyóktól, pedig nincs velük rossz tapasztalatom.
2014. jan. 23. 23:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy sosem lesz olyan, aki őszintén szeretni fog, és egyedül kell leélnem az életemet.
2014. jan. 23. 23:02
 17/32 A kérdező kommentje:
10# jó, akkor elmondom itt miért félek a haláltól. Az egy dolog, hogy elvesztem a szeretteim, de amitől félek, az az, hogy úgy halok meg, hogy semmit nem vagyok hátra. Attól félek, hogy elfelejtenek. Még fiatal vagyok, sok boldog év áll előttem. Nagy dolgot akarok tenni! Engem erre szánt ide a "sors"! És én ettől félek. Nem sikerül és úgy járok, mint a déd- és ükszülők. Elfelejtenek. Azt akarom, hogy emlékezzen rám az utókor. De nem úgy, mint Hitlerre, hanem úgy, mint, hogy igen, Ő XY és ezt tette. És büszke vagyok rá, hogy magyar. És még sok generáció múlva is azt mondják a leszármazottaim, igen, Ő az én felmenőm. Ezt akarom elérni. Lehet, hogy hülyén hangzik, de attól félek, hogy ez nem sikerül. Én " nagyot akarok alakítani".
2014. jan. 23. 23:02
 18/32 anonim ***** válasza:
létbizonytalanság, társas magány, elszigetelődés.
2014. jan. 23. 23:09
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyilkosoktól félek a legjobban.

Nem tudom miért de én már 15 éves korom óta azt érzem hogy engem egy gyilkos fog megölni.Nem tudom miért de én valahogy érzem hogy nem fogok megöregedni.

2014. jan. 23. 23:09
 20/32 anonim ***** válasza:

# 17/18 ma 23:02

Öld meg az ELNÖKÖT!!

2014. jan. 23. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!