Érettésgizők! Melyiktől féltek a legjobban?
Matektól és némettől egyáltalán nem félek, mert mindkettőt szeretem és tudom. Csak egy a lényeg: ne kapkodjak, olvassam el a feladatot 3x, mielőtt megoldom és akkor nem lesz semmi gond. A cél 80% fölött van mindkettőből. :)
A legjobban töritől félek, mert azt hittem, hogy tudom, és kicsit lazábbra vettem, aztán rájöttem, hogy nem is annyira tudom, de az utolsó 2 hétben már nem volt időm túl sok mindent átvenni. Így csak a szerencsémben bízok, meg az atlaszban. Azért jó lenne egy erős hármast írni, hogy szóbelivel fel tudjam húzni, de jelenleg már egy gyenge hármasnak is örülnék..
Ne féljetek. Az egyetemen/főiskolán 1 tárgyra fogtok ennyit készülni. :) Pl.: Volt olyan tárgyam amiből 69 tétel volt :)
Bár tudom ez nem vigasztal senkit. :D Nekem sem könnyítette meg az érettségimet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!