Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti feljelentenétek a szomszédo...

Ti feljelentenétek a szomszédotok/ismerősötök ha hirtelen "jól menne nekik"? bővebben lent

Figyelt kérdés

Hirtelen ház felújítás, új luxus kocsik!, és ha megkérdezitek miből megy neki ilyen jól akkor azt mondja, "seftelésből"

feljelentenétek a NAV-nál? Vagy hagynátok, nem foglalkoznátok vele?

ha igen akkor fejtsétek ki, hogy miért, kort is írjatok, légyszives.

Köszönöm

2014. márc. 5. 14:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
miért érdekelnek ennyire mások. vagy ez a feljelentősdi a mániád? xd mindenki azt csinál amit akar.
2014. márc. 5. 16:24
 22/27 *Nekomimi* ***** válasza:

Azt az írígy kutya mindenit !

Miért jelenteném fel? Azért mert most több van neki mint nekem? Inkább örülnék, hogy feltalálta magát, akár így akár úgy. Szánalmas egy nép a magyar...

2014. márc. 5. 16:58
 23/27 anonim ***** válasza:
22, Majd ha neked vagy a családodnak adott uzsorakölcsönök utáni terrorizálásból élnének ilyen jól, lehet nem ez lenne a véleményed, és nem örülnél neki, hogy "feltalálta magát".
2014. márc. 5. 17:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Esetleg ha a telefonjaitokat lopná, vagy a vasút felső vezetékét adná el. Nem irigy vagyok, ha valaki tisztességesen kereste meg, lett milliárdos elismerem, sőt lehet fel is nézek rá, de egy piti bűnözőt ne védjetek már. szánalmas...
2014. márc. 5. 17:48
 25/27 anonim ***** válasza:
De ez az ember csak színtiszta irigységből nyomja, ha neki 25 év alatt nem sikerült semmit elérnie, nehogy másnak jó legyen.
2014. márc. 5. 17:52
 26/27 anonim ***** válasza:
20-as! Üzletben vettem, nem volt olcsó. Pár héttel később eltűnt az üzlet, ismerőstől tudtam meg, hogy minden lopott cucc volt. Azt hiszed, leszek olyan hül.ye, hogy a 100.000,- amit ott hagytam hagyom elveszni? Vagy irigy vagy, hogy neked nincs olyan telefonod, mint nekem? Megdolgoztam érte, mikor megvettem, azt mondták használt, bla-bla... Gondolkozz már! Ha jelzem a rendőrség fele,engem is elővesznek!!!! És képzeld, már kétszer is loptak el tőlem telefont. Tettem feljelentést, nem csináltak semmit a nyomozás érdekében!
2014. márc. 6. 11:43
 27/27 anonim ***** válasza:
ja, és ha már itt tartunk... nézz körül az utcán mennyi luxusautó van. mindenki jelentse fel őket, mert tuti nem tiszta pénzből vannak, vagy hitel, de az a ritkább eset... hogy mennyire irigy a magyar ember... hihetetlen...
2014. márc. 6. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!