Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti feljelentenétek a szomszédo...

Ti feljelentenétek a szomszédotok/ismerősötök ha hirtelen "jól menne nekik"? bővebben lent

Figyelt kérdés

Hirtelen ház felújítás, új luxus kocsik!, és ha megkérdezitek miből megy neki ilyen jól akkor azt mondja, "seftelésből"

feljelentenétek a NAV-nál? Vagy hagynátok, nem foglalkoznátok vele?

ha igen akkor fejtsétek ki, hogy miért, kort is írjatok, légyszives.

Köszönöm

2014. márc. 5. 14:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
nem értem ezt miért fújjátok fel annyira, és miért kell össze-vissza jelentgetni mindenkit. majdnem mindegyik 2. magyar ember követ el valamilyen formában bűncselekményt. nekem pl. lopott telefonom van. utólag tudtam meg. nem érdekel. de azok a bűnözők előbb-utóbb megkapják az élettől a büntetést. feljelenteni minek? a legtöbb ilyen rögtön rájön ki volt az... na, abból mekorra balhét csinálnak. pl. egy ismerősöm csak azért dolgozik az Apeh-nél, mert rokonait, ismerőseit feljelentgetik, ő eltusolja. Én ezt nagyon elítélem, de az ő dolga, kiderül, mehet a sittre.
2014. márc. 5. 14:57
 12/27 A kérdező kommentje:

én már két szomszédom is feljelentettem aki tőlem kért kölcsön mégis BMw-t vett, meg leszigetelte a házat, ki is mentek hozzá, bevallom és úgy tudom tlaáltak is valamit.. szóval ennyit a nagy becsületességtől..

másik szomszédomra pedig az állatvédőket hívtam rá, mert dögszagot éreztem a kertjükből. igaz ott nem találtak semit, de szótlam nekik utánna és már nem votl.. érdekes..

biztos valami droglabor..

2014. márc. 5. 14:58
 13/27 anonim ***** válasza:
pszichiátert azonnal :D :D
2014. márc. 5. 14:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sürgősen keress egy pszichiátert! Nem viccelek. Már az előbb éreztem nálad az üldözési mániát, teljesen elvesztetted a kontrollt a valós és valótlan dolgok között.

Feljelentgeted a szomszédaidat, mert úgy gondolod, meg büdös van, meg droglabor? Ember hol élsz te?

2014. márc. 5. 15:00
 15/27 A kérdező kommentje:

miután kihívtam az ellenőröket, meg szóltam nekik másnap mi volt ez, mi ez a szag, azóta érdekes módon nincs büdös..

dögszag volt meg égett madártoll szag, olyan ideges voltam egész nap berugtam a kerítést is meg átordítottam már elegem volt.

egy kellemetlen szag igenis meg tudja az ember éetét keseríteni.-

csak tudjátok én itt élek 25 éve, szakadt 20 éves használt szar kocsim van, meg gagyi ház, szomszédoknak meg BMW, fiuknak is BMw, meg ugye ezek a furcsa szagok.. érdekes.

és nem is tagadnak semmit

2014. márc. 5. 15:02
 16/27 anonim ***** válasza:
11: Miért kapná vissza az élettől? Ha rajtad múlna akkor soha nem kapnák meg a megérdemelt büntetésüket, mert hagyod őket bűnözni és nem jelented fel őket. Vagy te ilyen idióta karma meg ezo hívő vagy? Abba bízol, hogy a jóisten majd villámokat szór rájuk? Hát elárulom, általad csak tovább fognak bűnözni, mert beszari vagy feljelenteni őket és tovább bűnöznek, lehet sose buknak le.
2014. márc. 5. 15:07
 17/27 anonim ***** válasza:
sok olyan van a környezetemben, akik igen, lebuktam. nem vagyok karma hívő, de nem fogom a fél települést feljelenti, csak mert nekik több van mint nekem. rosszindulat sincs bennem. mint írtam, minden ki fog derülni, és akkor, amikor nem számítanak rá. egyébként elárulom, nagyon sokan vannak, akik után nyomoznak, ezért van a nyomozóiroda is, és azért, mert lehet, hogy egy-egy ember mögött nagyobb szervezeti hálózat van. én pedig feleslegesen nem fogok a rendőrségre járkálni jelentgetni. engem nem érdekel kinek milyen háza, kocsija van, egyszer fent, egyszer lent. nekik az is elég, hogy éjszakánként nem tudnak aludni, félnek, rettegnek. ja, és ha már bűnözés. a szemetelés is az pl. most akkor minden embert jelentsek fel? vicc!
2014. márc. 5. 15:27
 18/27 anonim ***** válasza:
lebuktak
2014. márc. 5. 15:28
 19/27 anonim válasza:
én faluba lakok és itt a szomszédba eszméletlen mértékü vagyonosodás indult meg, fura gőzök jönnek ki égett lepedő szag szivárog ki a házból, szerintetek mi lehet?
2014. márc. 5. 15:29
 20/27 anonim ***** válasza:

"nekem pl. lopott telefonom van. utólag tudtam meg. nem érdekel"

Miért nem érdekel?! Ha tőled is ellopnák, akkor persze fel lennél háborodva, ugye? Meg utólag tudtad meg, persze... nem volt gyanús, hogy a kétszázezres telefont miért huszezerért kínálgatja a rosszarcú srác... elmész te is...

2014. márc. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!