Mit lehet tenni, ha a szomszédotok elviselhetetlen?
Elég nagy problémám van. Nemrég költöztünk új lakásba, lakik mellettünk egy öregasszony az alkesz lányával. Elviselhetetlenek. Szinte minden napos az ordibálás, veszekedés náluk. A fő probléma azonban nem ez, hanem, hogy az öregasszony mindenkivel kiabál. Mi csendes lakók vagyunk, nem bulizunk, nem hallgatjuk hangosan a zenét stb. szóval alkalmazkodunk másokhoz. Azonban mikor ideköltöztünk, minden ok nélkül átkiabált, hogy én mekkora k...a vagyok és hogy leönt savval, meg hogy menjek dolgozni......Aztán beszélgettünk vele, úgy tűnt megkedvelt minket, volt olyan,hogy pénzt akart kérni tőlem, meg hogy adjak neki ennivalót. Természetesen nem adtam semmit sem. Nekem szidta a lányát, hogy egy tolvaj stb. Aztán tegnap jött haza párom és a huzat becsapta az ajtót, rögtön ordított az öregasszony, elnézést kértünk, de nem hagyta abba.....persze ideges lettem és megmondtam a véleményemet, hogy nehogy már ez legyen a baja, mikor ők éjjel is veszekednek, meg folyton kihívják a rendőröket stb. természetesen mindennek elmondott engem, ez délután történt, de még este 11kor is átordított, hogy én mekkora egy k...a vagyok, menjek dolgozni. Inkább nem szóltam semmit sem, próbálom visszafogni magam, de ez egy elmebeteg. A lakásból nem jön ki, több lakó után is odakiabál valami undorító dolgot. A saját unokájára olyanokat mondd, hogy haljon meg stb.....Hihetetlenül igénytelen, putris nő és nem tudom, mit lehetne tenni ez ellen. Még az ajtót is halkan csukjuk be, mert rögtön ordít, én ilyen embert még nem láttam, tudom, hogy valószínűleg már bekattant, de ez nem normális, hogy minden ok nélkül átkiabál ilyen dolgokat. Azt mondta, hogy ránk hívja a rendőröket, mert becsaptuk az ajtót....ez vicc. Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek? Mert ez elviselhetetlen. Tűrjem el, ne szóljak vissza? Talán megunja? Lehet ezzel a kiabálásokkal azt akarja elérni, hogy veszekedjek vele, mert unatkozik? Esküszöm, nem láttam még ilyen embert, aki így viselkedne. Biztos nem normális, de ez nem mehet így tovább.
Köszönöm a válaszokat!
Megszoksz vagy megszöksz.
Lehet az ölező lakok is ezért költöztek el.
Én is a költözést tudom csak javasolni :-/ Egy ilyen primitív ember elüldöz mindenkit a környezetéből :-/
Ne szólj vissza, attól csak rosszabb lesz, de egy idő után a rendőrséget ki kellene hívni. Vedd fel telefonnal az üvöltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!