Ti feljelentenétek a szomszédotok/ismerősötök ha hirtelen "jól menne nekik"? bővebben lent
Hirtelen ház felújítás, új luxus kocsik!, és ha megkérdezitek miből megy neki ilyen jól akkor azt mondja, "seftelésből"
feljelentenétek a NAV-nál? Vagy hagynátok, nem foglalkoznátok vele?
ha igen akkor fejtsétek ki, hogy miért, kort is írjatok, légyszives.
Köszönöm
hmm ez érdekes, mert pl pont most volt az origon nemrégiben egy cikk, hogy egy faluba nagy erőkkel kivonultak fagyasztott hús miatt, egy NÉVTELEN levél miatt, hogy uzsorakamatra adnak el ételt a falubelieknek :D
Persze ebből semmi nem volt igaz.
De ez msot volt 1 hete, ilyenről nem hallottam hogy már megszűnt volna a névtelen bejelentés.
2 vagyok ismét.
5-nek
Nem szoktam utálni másokat. Olyanok vannak akiket nem szeretek, és elkerülök, de az utálat és a szándékosan ártani akarás nem az én stílusom. Felőlem mindenki úgy ássa el magát ahogy akarja, nem érdekel. Akkor se érdekel, ha nem szeretem.
Szóval hidd el, hogy ilyen sztorik nincsenek az emberek életébe.
Ha neked vannak, akkor lehet hogy nálad kellene keresni a miérteket.
Amúgy az előbb nem akartam kifejteni, de ha valaki törvénytelen pénzből él, akkor miért gondolod, hogy egy kíváncsi szomszéd orrára köti, hogy miből.
Nem gondolod, hogy a hirtelen "meggazdagodás" mögött más is állhat?
- Nyert a lottón
- Örökölt
- Vett fel hitelt /hozzáteszem ez a legvalószínűbb/
- Félretett pénz lekötése lejárt
- Jobb munkát kapott
Olyan sok lehetőség van. Hogy lehetsz ennyire ostoba, hogy elhiszed a seftelést. Szerintem röhögve nézné végig, /mert gondolom ismer milyen vagy, meg gondolom elhintetted már, hogy fel kellene jelentened/ ahogy kimennek nyomozni, és nem találnak semmit egy hitelszerződésen kívül pl.
A hozzáállásod egy vicces félmondat alapján elég nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!