Mit szólnál hozzá, hogyha a szomszédotok mérges kígyókat akarna tartani?
A szomszédunk akar több mérges kígyót tartani. Ehhez szükség van a közvetlen szomszédok írásos beleegyezőnyilatkozatára.
Ti alárínátok? Miért igen és miért nem?
Most ezt tényleg komolyan kérdezed?:)
Természetesen terrárium. Azt hittem ez nyilvánvaló:)
Bocsi tényleg eléggé rosszul fogalmaztam.
Tehát bent a házban, és ott terrárium,vagy pedig mondjuk az udvaron egy külön nekik készített helyen, és terráriumban.
Na így már tényleg más:)
Egy különálló csak erre a célra kialakított épületben tartaná őket.
Első és harmadik válaszoló vagyok.
Erősen gondolkodnék rajta, egy kis hiba esetén bármikor megszökhet, és nagy baj lehet belőle. De végül szerintem nemet mondanék, mert amúgy is irtózom a kígyóktól, hideg is kiráz tőlük.:D
Semmiképp nem írnám alá.Ha már nem élünk ilyen állatok közt, akik még ráadásul veszélyesek is, semmi szükség rá, hogy "behozza" valaki a szomszédba.Emberek vagyunk, nem gépek, nem lehet előre kiszámítani semmit, ne kísértsük a sorsot!Ha kiszabadulnak (amit mint mondtam nem lehet előre tudni, h márpedig biztos, h nem) az rettentően veszélyes lenne.
Ha a szomszédod szereti ezeket az állatokat egészségére, ő dolga, de nincs joga másokat veszélyeztetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!